23 / 04 / 2024

Körfez Fonları ve Sukuk konulu seminere yüzde 20 indirimle katılma fırsatı!

Körfez Fonları ve Sukuk konulu seminere yüzde 20 indirimle katılma fırsatı!

Türkiye'ye 2,5 trilyon dolarlık Körfez fonlarını yönlendirecek fon yöneticileri, 18-21 Haziran 2012 tarihlerinde kamu-yerel ve özel şirketlerin üst düzey yöneticilerine yönelik programlar yapacak



Dünyadaki ulusal yatırım fonlarının (SWF) Mart 2012 itibarıyla toplam portföy değeri 5 trilyon dolara ulaşırken, Morgan Stanley'e göre SWF'lerin toplam değeri 2015 yılında 12 trilyon doları bulacak.


Ortadoğu-Körfez ülkeleri dünya fonlarının yüzde 35'ini, Asya (Rusya-Norveç-Singapur ve diğer) ülkeleri yüzde 40'ını, Avrupa yüzde 17'sini, diğer ülkeler yüzde 8'ini oluşturuyor.


Körfez ülkelerindeki 2,5 trilyon dolarlık Körfez fonlarını Türkiye'ye yönlendirecek enerji, sanayi, kalkınma, gayrimenkul fonu yapılandırılmalarıyla ilgili olarak fon yöneticileri, 18-21 Haziran 2012 tarihlerinde İstanbul'da, kamu-yerel ve özel şirketlerin üst düzey yöneticilerine yönelik programlar yapacak.


SHAPE Finacial Corp. Üst Yöneticisi (CEO) Abdulkader Thomas, Ventur Capital Bank Başkanı Ghassan Al Sulaiman, Alshaya Grubu Yöneticilerinden Yusuf, Khalid and Naseem Alshaya, K&L Gates Katar Partneri Amjad Hussain, Markab Capital CEO'su Ahmad al Omani, Malaysian Ratings Corporation (MARC) Shabnam Mokhtar, REIDIN CEO'su Dubai Emlak Komitesi Başkanı Ahmet Kayhan programlara katılacak fon yöneticileri arasında bulunuyor.


Programı organize eden SHAPE Finance & Alshaya Group & GT Capital Partneri Abdulkader Thomas, Türkiye'ye, Türk yatırımcılarının dünyadaki yatırım ve projelerine açılım sağlayacak fonlarla ve fon yapılandırmalarıyla ilgili olarak İstanbul'da gerçekleşecek programların önemine işaret ederek, özellikle Türkiye'de sermaye piyasalarında sukuk tahvil ihracına yapılan destekler ve teşviklerin Körfez ve Malezya yatırımcılarını cezbettiğini kaydetti.


Thomas, kurulacak şemsiye fonlarla, fon sahibi kamu ve yerel kurumlarının mevcut fon potansiyellerinin ve yatırım alanlarının genişleyeceğini belirtti.


YÜZDE 20 İNDİRİM VE 4 TAKSİT İMKANI 


"Körfez Fonları ve Sukuk" ile ilgili CİFA sertifikalı 3 günlük  eğitim programımız 18-21 Haziranda İstanbul’da yapılacak. Ülkemizde hızla gelişen ve önem kazanan bu fonlardan yararlanabilen uzman olma fırsatı kazandıracak Programda bireysel başvurularda özel olarak yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanı sunulacak. Kayıtlar 17 Hazirana kadar devam edecek. 


Kayıt yaptırmak için tıklayın!  


www.cifa-tr.com 


Detaylı bilgi için tıklayın!



Geri Dön