24 / 04 / 2024

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy



350 bin TL'den başlayan fiyatlarla yatırımcıların doğru adres olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri, yatırım değeri yüksek avantajlı bir mülk olarak gelecek vadediyor. Kalabalık ve gürültüden sıkılan, huzurlu ve dingin bir hayatı arzu edenler için ideal bir bölgede konumlanan proje, gözde yerleşim bölgesi olarak öne çıkıyor. İstanbul'daki yoğun iş temposuna mola vermek isteyenler için ideal bir yatırım ve oturum amaçlı proje geliştirdiklerini belirten ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım, İzmit körfez geçiş köprüsü ile yatırımcının bölgeye ilgisinin arttığını söyledi. Alım, "İstanbulluların bir saatte ulaşabilecekleri projemizde modern bir köy hayatı inşa ettik. İlk etabında 45 villanın yer aldığı çiftlik evlerinde son sekiz villa kaldı. 

Biz diğer projeler gibi yazlık ev inşa etmiyoruz. En küçüğü 400 metrekareden başlayıp 800 metrekareye kadar bahçeli villalar yapıyoruz ve bu alanları özgür bırakıyoruz" diye konuştu. 


Web: http://naturalm.net/



Yeni Şafak 


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı; 


ALM inşaat'ın istanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü sayesinde ilgi görüyor. 


Projede villalar 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor, istanbul'daki yoğun iş temposuna mola vermek isteyenler için ideal bir yatırım ve oturum amaçlı proje geliştirdiklerini belirten ALM inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım, "izmit Körfez Geçiş Köprüsü ile yatırımcının bölgeye ilgisi arttı, istanbullular'ın bir saatte ulaşabilecekleri projemizde modern bir köy hayatı inşa ettik. İlk etabında 45 villanın yer aldığı çiftlik evlerinde son 8 villa kaldı. Projemizin ikinci etabı için çalışmalarımıza hız verdik" dedi. 



Vatan 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


 ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı. En küçüğü 400 metrekareden başlayıp 800 metrekareye kadar bahçeli evlerin yer aldığı projenin ilk etabmda 45 villa yer alıyor. Son sekiz villanın satışının devam ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 350 bin liradan başlıyor. 


Sözcü


Geri Dön