26 / 04 / 2024

Körfez GYO Güre Tesisi'nde 10 bin TL'ye devremülk!

Körfez GYO Güre Tesisi'nde 10 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir Edremit ilçesi, Güre Köyü, Ilıca mevkiinde hayata geçen Güre Tesisi'nde toplam 301 daire inşa edilecek. Tesiste yer alan daireler devremülk sisteminde satışa sunulacak.



Balıkesir'in Edremit ilçesinde hayata geçen Güre Tatil Köyü projesi, Körfez GYO tarafından hayata geçiriliyor. Ruhsatı alınan projede toplam 301 adet dairenin yer alması planlanıyor.


Güre Tesisi'nde yer alan devremülk normal dairelerin alanları 51 metrekare olarak planlandı.  Proje dahilinde normal dairelerin yanı sıra villa tipi daireler de inşa edilecek. 


Körfez GYO Güre Tesisi nde 10 bin TL ye devremülk!


Edremit Güre Tatil Köyü'nde yer alması planlanan devremülkler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edilecek. 


Projede yer alması planlanan 2+1 normal dairelerin fiyatları kış dönemlerinde 10 bin TL ile 35 bin TL arasında; yaz dönemlerinde ise 45 bin TL ile 77 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Villa tipi dairelerin fiyatları da 120 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Körfez GYO Güre Tesisi'nde hayata geçmeye hazırlanan devremülk dairelerin teslimleri Haziran 2017 olarak planlandı. Devremülklerin ödeme planı kapsamında çeşitli taksitlendirme seçenekleri mevcut.


Adres: Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Büyükdere Caddesi No:129/1 K:9 Esentepe – Şişli / İstanbul


Körfez GYO Güre Tesisi iletişim

Tel:0212 217 29 29

Web: www.korfeztatil.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön