27 / 04 / 2024

Körfez İmam Hatip Lisesi'nin okul bahçesi asfaltlanıyor!

Körfez İmam Hatip Lisesi'nin okul bahçesi asfaltlanıyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni eğitim dönemine başlayan Körfez İmam Hatip Lisesi'nin okul bahçesi asfaltlanıyor. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan da okuldaki çalışmaları yerinde inceledi..



Körfez Belediyesi, Yeniyalı Mahallesi'nde kullanılmayan mezbele durumdaki kalıcı iş yerlerini Körfez İmam Hatip Lisesi'ne çevirmişti. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni eğitim dönemine başlayan Körfez İmam Hatip Lisesi'nin okul bahçesi asfaltlanıyor. Okuldaki çalışmaları yerinde inceleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, öğrencilerin taleplerini dinledi. Okul müdürü Orhan Yavuz tarafından karşılanan başkan Yunus Pehlivan'a başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan ve fen işleri müdürü Arif Talip eşlik etti. 


BAŞKANA TEŞEKKÜRLER 


Okul müdürü Orhan Yavuz, Körfez'e İmam Hatip lisesi kazandıran Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a teşekkür etti. Orhan Yavuz, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün onayladığı 21 derslikli okulumuzun inşaat çalışmalarını Körfez Belediyesi hızlı bir şekilde tamamladı. Bu yıl dört yüz öğrenciyle eğitime başladık" dedi. Orhan Yavuz, başkan Yunus Pehlivan'ın başarılı çalışmalarını takip ettiğini ifade ederek, eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 


DESTEK VERİYORUZ 


Okul bahçesinin asfaltlama çalışmasını izleyen başkan Yunus Pehlivan daha sonra sınıfları gezdi. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden başkan Pehlivan, eğitim camiasına başarılı bir yıl diledi. Okulu gezdikten sonra kısa bir konuşma yapan başkan Yunus Pehlivan "Virane yerlerin eğitim yuvasına dönüşmesinden çok mutluyum. Türkiye'de çocuklarımız artık modern binalarda eğitim yapıyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak ilçemizde elimizden geldiği kadar bu dönüşüme destek veriyoruz" şeklinde konuştu. 



Bizim Kocaeli


Geri Dön