26 / 04 / 2024

Körfez Kent 4. Etap'ta 165 bin TL'ye 1+1!

Körfez Kent 4. Etap'ta 165 bin TL'ye 1+1!

Körfez Kent 4. Etap'ta istediği rakamlarla lüks konut yapan inşaat firmalarını bile geride bıraktı. Eskiden piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için konut yapan TOKİ, son yıllarda uçuşa geçti.




TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için umut kapısı olmaktan çıktı, Körfez Kent 4. Etap'ta istediği rakamlarla lüks konut yapan inşaat firmalarını bile geride bıraktı. Eskiden piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için konut yapan TOKİ, son yıllarda uçuşa geçti. Dar gelirli vatandaşlar için umut kapısı olmaktan çıktı, lüks konut yapan inşaat firmalarıyla yarışır hale geldi. Bir zamanlar alt gelir grubundaki vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi olma şansı tanıyan TOKİ, şimdilerde gerek satışa çıkardığı daire fiyatlarıyla, gerek peşinatlarla, gerekse aylık taksitlerle dudak uçuklatıyor. 


TOKİ iştiraki olan Emlak Konut GYO'nun yeni satışa çıkardığı Körfez Kent 4. Etap da buna en güzel örnek. 1. Etap'ın hemen ön tarafındaki 79 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek Körfez Kent 4. Etap'ta bin 96 konut, 28 dükkan bulunuyor. 

İhalesi bugün yapılacak olan Körfez Kent 4. Etap'taki daire fiyatları duyanları hayrete düşürüyor. 1+1 dairelerin 165 bin TL'den satışa çıkarıldığı Körfez Kent 4. Etap'ta fiyatlar almış başını gidiyor 



Hedef


Geri Dön