25 / 04 / 2024

Körfez olimpik yüzme havuzunun inşaatı hızla ilerliyor!

Körfez olimpik yüzme havuzunun inşaatı hızla ilerliyor!

Körfez olimpik yüzme havuzunun inşaatı hızla ilerliyor, Tesisi inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, bu tür mekanlarda çocukların yeteneklerini gösterme fırsatı bulduklarını söyledi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Körfez’de yaptırdığı yüzme havuzu hızla yükseliyor. Sauna, hamam gibi bölümleri de bünyesinde bulunduran tesis yüzme sorunun gelişmesine katkı sağlayacak. Tesisi inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, bu tür mekanlarda çocukların yeteneklerini gösterme fırsatı bulduklarını söyledi.




YENİ YETENEKLER KEŞFEDİLECEK


İncelemeler sırasında Genel Sekreter Ersin Yazıcı’ya Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ile Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan da eşlik etti. Genel Sekreter Yazıcı “Farklı branşlarda başarılı sporcuların yetişmesi için yeni projeler uyguluyoruz. Su sporlarında da kentimizde başarılı gençler görmek istiyoruz. Bu mekanlar yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlayacak” dedi.


7 BİN 415 METREKARE ALAN


Tesis bodrum kat, zemin ve 1 kattan oluşacak. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 7 bin 415 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Bodrum katta 23 araçlık otopark, bay- bayan hamam, sauna, masaj odaları, ılıklık dinlenme odaları, şok duşları ve soyunma odaları ile duş ve tuvaletler bulunacak.


25 KULVARLI YÜZME HAVUZU


Kompleks olarak şekillenecek yüzme havuzunun zemin katında iç bahçe, lobi, vitamin bar, kahve evi, 312,5 metre 25 kulvarlı yüzme havuzu bulunacak. Tesiste 17,50 metrekarelik çocuk havuzu da yapılacak. Birinci katta ise malzeme deposu ve fitness salonu ile 180 kişilik tribün bulunacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön