25 / 04 / 2024

Korhan Kongaz Marmaris'e Amerikalı yatırımcıları çekecek!

Korhan Kongaz Marmaris'e Amerikalı yatırımcıları çekecek!

RUS işadamı Roman Abromoviç'e villa satan, ünlülerin emlakçısı olarak bilinen ve ABD'deki Golden Royale Real Estate şirketinin sahibi Korhan Kongaz, Muğla'nın Marmaris'nde çeşitli temaslarda bulundu



RUS işadamı Roman Abromoviç'e villa satan, ünlülerin emlakçısı olarak bilinen ve ABD'deki Golden Royale Real Estate şirketinin sahibi Korhan Kongaz, Muğla'nın Marmaris'nde çeşitli temaslarda bulundu. Marmaris Gazeteciler Derneği (MGD) Başkanı Ahmet Altınöz ile görüşen Kongaz, ABD'li yatırımcıları Marmaris'e çekmek için çeşitli projeleri hayata geçireceğini söyledi.
“Marmaris Tanrı'nın yalnız size değil, tüm insanlara lütfu” diyen Korhan Kongaz, ilçeye üç ay önce bazı işadamlarıyla turist olarak geldiklerini, kentin artılarını ve eksilerini birebir yaşadıklarını kaydederek, “Burası, doğal güzelliklerini tanıtırken, ulaştırma ve kültürel faktörleri ihmal etmiş bir cennet köşesi. Marmaris'i dünyaca ünlü ve zengin kişilerin hizmetine sunmak gerekiyor” dedi.
Otellerde konaklayan turistlere Batı ve Türk kültürlerini birarada sunabilecek aktivasyonlar eklenmesi gerektiğini ifade eden Korhan Kongaz, “Danışmanlığını yaptığım özellikle Amerikalı işadamlarını Marmaris'te yatırım yapmaya ikna ettim. Yapacağımız tesislere birçok zengin Amerikalı turisti bizzat getirerek Marmaris'in doğal güzelliklerinden faydalanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.


Geri Dön