18 / 04 / 2024

KorkmazKaya Life fiyat listesi!

KorkmazKaya Life fiyat listesi!

Firma: TMZ-Korkmaz

Proje: KorkmazKaya Life

KorkmazKaya Life fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre mesafede olan projenin yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.



KorkmazKaya Life Residence İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçiriliyor. 2 bloktan meydana gelen projede kişiye özel esnek ödeme planı uygulanıyor. 


KorkmazKaya Life fiyat listesi konutların alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirtilen projede 44 adet daire yer alıyor. 


TMZ-Korkmaz Ortalığı'nda inşa edilen  KorkmazKaya Life  Kurtköy'de dairelerin büyüklükleri 95 metrekare - 117 metrekare şeklinde dizayn edildi. Projede 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunuluyor. 


Pendik KorkmazKaya Life Konutları lokasyon olarak Teknopark'a 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre, Viaport AVM'ye ise 3 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 

KorkmazKaya Life fiyat listesi!

Kurköy KorkmazKaya Life Rezidans fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Projede yürüyüş parkuru, kamera sistemi, dinlenme alanları, kamelya, tenis kortu ve basketbol sahası, oyun parkı, her daireye ait kapalı otopark, fitness salonu ve toplantı odası gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


KorkmazKaya Life Kurtköy satış ofisi 

Telefon: 0216 506 18 61

Web adresi: http://www.korkmazkayalife.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön