25 / 04 / 2024

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.




Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya ve ilçelerinde hiçbir alt yapı sorunu yaşanmaması için gece gündüz çalışıyor. Özellikle ilçelerin yıllardır biriken asfalt, içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon sorunlarının çözümü için başlatılan hizmet sağanağı devam ediyor. Bu kapsamda yıllardır Korkuteli Sanayi Sitesi’nin dere yatağına dökülen atık sorunu da Büyükşehir ekipleri tarafından çözüme kavuşturuluyor. 


1 MİLYON TL’YE MAL OLACAK 

Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Korkuteli Sanayi Sitesi’ne bağlanacak yeni kanalizasyon hattının yapımına başladı. Hat ile yeni hastane, sanayi sitesi ve fabrikalar güzergahı kanalizasyon sorunundan kurtulacak. 2 bin metre uzunluğundaki hat 1 milyon TL’ye mal olacak. Öte yandan Korkuteli Doktorlar Sitesi kanalizasyon hattının da etüt çalışmaları yapılıyor. 


BÜYÜKŞEHİR KORKUTELİ’NE İYİ GELDİ

Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, alt yapı sorunlarının giderilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek “Menderes Başkanımız Korkuteli ilçemizin her türlü sorununun giderilmesi konusunda kararlı. Sanayi sitemizin yıllardır çözülemeyen atık sorununu yeni yapılacak kanalizasyon hattı ile çözüyoruz. Büyükşehir, Korkuteli’ne çok iyi geldi” dedi



Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön