24 / 04 / 2024

Koru Florya Evleri satılık!

Koru Florya Evleri satılık!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evleri satılık daire fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlıyor. Aydınlı Grup Koru Florya projesi 298 adet konut ve 301 adet mağazadan meydana geliyor...



Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife işbirliği ile inşa edilen  Koru Florya projesi 298 adet konut ve 301 adet mağazadan meydana geliyor. Proje  İstanbul Avrupa yakası Florya Şenlikköy'de 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


Koru Florya Evleri satılık daireleri 3 oda 1 salondan, 7 oda 2 salona kadar çeşitlilik gösteriyor. Aydınlı Grup  Koru Florya  ne zaman teslim? sorusu bu sene şeklinde yanıt buluyor. 


Koru Florya Evleri ödeme için firma bünyesinde sıfır faiz imkanınından yararlanılabiliyor. Aydınlı Grup Koru Florya dahilinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


Koru Florya Evleri satılık!

Koru Florya Evleri daire satılık fiyatları 1 milyon 100 bin liradan başlangıç gösteriyor. Koru Florya Evleri telefon numarası 444 8 252'i arayarak proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Koru Florya nerede?

Aydınlı Grup Koru Florya adres bilgileri: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Koru Florya Evleri telefon numarası: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön