26 / 04 / 2024

Koru Florya satılık daire!

Koru Florya satılık daire!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya Evlerinin daire teslimleri Aralık 2013'de yapılacak. Koru Florya satılık daire fiyatlarının ayrıntıları haberimizde yer alıyor...




280 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  Koru Florya  projesi Metal Yapı, ARKE, Vizonlife ve Aydınlı girişimi ile hayata geçiriliyor. Koru Florya projesi 7 bloktan meydana geliyor.


Şenlikköy'de konumlandırılan Koru Florya Evlerinde 288 adet konut bulunuyor. Konut dışında projenin içinde AVM ve 301 adet mağaza yer alıyor. Koru Florya satılık daire fiyatlarının ayrıntıları şöyle:


Koru Florya satılık daire!


Koru Florya satılık daire fiyatları:


Koru Florya satılık daire fiyatlarına göre konutlar minimum 1 milyon 80 TL'den başlıyor, maksimum ise 2 milyon 622 TL'ye kadar yükseliyor.


Projede ayrıca çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortu,buhar odası, sauna, fitness center, kapalı otopark gibi çeşitli sosyal alanlarda mevcut.


Koru Florya satılık daire!


Koru Florya ödeme planı:


Koru Florya Konutları ödeme planı bilgisine göre daire bedelinin yüzde 25'i peşin olarak veriliyor. Kalan kısım ise banka kredisi kullanılarak ödeniyor. Koru Florya Evleri iletişim bilgileri şöyle:


Koru Florya ulaşım:


Koru Florya Adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya-İSTANBUL

Koru Florya Telefon : 444 8 252 


Koru Florya satılık daire!


Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön