29 / 03 / 2024

Koru Florya satılık!

Koru Florya satılık!

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya satılık konut fiyatları 1 milyon 100 liradan başlangıç gösteriyor. 280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya projesinde konut teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor...




Koru Florya projesi, Aydınlı, ARKE, Vizyonlife ve Metal Yapı Konut tarafından Florya Şenlikköy'de hayata geçiriliyor.  Koru Florya  satılık konut fiyatları 1 milyon 100 liradan başlangıç gösteriyor. 280 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koru Florya projesinde konut teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor. 


Koru Florya Konutları'nda 298 konut ve 301 mağaza yer alıyor. Koru Florya Evleri'nde bulunan tüm dairelerin kendine ait kat bahçeleri var. Alışveriş ve yaşam merkezini bir arada sunan Koru Florya satılık daireleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salondan meydana geliyor. Bu dairelerin büyüklüğü ise 160 metrekare ile 430 metrekare arasında değişiyor. 


Koru Florya satılık daire sahibi olanlara yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar da sunuluyor.


Konut fiyatlarının 1 milyon 100 bin liradan başladığı Koru Florya Evleri ödemeleri için firma bünyesinde 60 ay sıfır faizle kredi imkanı bulunuyor.



 Koru Florya satılık!




Koru Florya nerede?

Koru Florya adres: Ekşi Nar Sok. 275 Ada 28 Parsel Şenlikköy Florya / İstanbul


Koru Florya Evleri telefon!

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön