28 / 03 / 2024

Koru Florya teslimler ne zaman?

Koru Florya teslimler ne zaman?

Firma: Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife

Proje: Koru Florya

Koru Florya teslimler ne zaman sorusuna yanıt olarak hemen teslim cevabı veriliyor. İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Florya bölgesinde yaşama geçirilen projede 298 adet daire ve 301 adet mağaza yer alıyor...



Konutların satış sürecine devam edilen  Koru Florya  teslimler ne zaman sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Proje, 280 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Bakırköy Koru Florya'da; fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, kapalı otopark, dinlenme alanları, voleybol sahası gibi sosyal imkanlar mevcut.


Dairelerin alanlarının 150 metrekare ile 458 metrekare arasında değiştiği anlarının Koru Florya teslimler ne zaman sorusuna  metrekare ile yanıt olarak projede yaşamın başladığını söyleyebiliriz. 


Koru Florya teslimler ne zaman?


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5 oda 2 salon, 6 oda 2 salon ve 7 oda 2 salon daire tiplerinin bulunduğu Koru Florya, Aydınlı-ARKE-Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 


İstanbul Florya'da metrobüsün Cennet Mahallesi durağının karşısında E-5 üzerinde konumlanan Koru Florya teslimler ne zaman sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. 


Koru Florya Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 444 8 252

Web adresi: www.koruflorya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön