25 / 04 / 2024

Koru Florya'da büyük aileler için geniş daireler mevcut!

Koru Florya'da büyük aileler için geniş daireler mevcut!

KoruFlorya'dan ev almak isteyenler, yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 ay taksitlendirme avantajından yararlanabiliyor. KoruFlorya, 3+1'den 7+2'ye kadar değişen daire seçenekleri var...



Florya'nın en büyük arazisinde inşa edilen KoruFlorya, 3+1'den 7+2'ye kadar değişen daire büyüklükleriyle geniş ailelere hitap ediyor. 



TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen ve 5-8 Aralık arasında CNR Expo'da düzenlenecek Emlak 2013'te, KoruFlorya projesi de yerini alacak. AVM üzerinde yerden 17 metre yüksekte konumlanan rezidansların; deniz, göl ve orman manzarasına hakim, doğa ile iç içe özel peyzajından ve AVM'nin mimari dokusundan esinlenilen KoruFlorya standı, 253 metrekarelik alanıyla fuarm en dikkat çekici standlarından biri olacak. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığı ve  TOKİ  işbirliği ile Florya'nın son büyük arazisinde inşa ettiği KoruFlorya'dan ev almak isteyenler, yüzde 1 KDV avantajının yanı sıra anlaşmalı bankalar aracılığıyla vade farksız 60 ay taksitlendirme avantajından yararlanabiliyor. Atatürk Havalimanı, Bakırköy Deniz Otobüsü, Metrobüs ve Marmaray'a olan yakınlığıyla dikkat çeken projede, 3+1'den 7+2'ye kadar 52 daire tipi bulunuyor. 1.1 milyon liradan başlıyor Projede satışa çıkan dairelerin tamamı KDV dahil fiyatlarla sunuluyor. Fiyatların 1 milyon 100 bin liradan başladığı projede 120 aya kadar taksitlendirmelerde uygun oranlarda vade yapılabiliyor. 


Star Gazetesi 


Geri Dön