25 / 04 / 2024

Koru Florya'nın örnek daireleri görücüye çıktı!

Koru Florya'nın örnek daireleri görücüye çıktı!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke, Vizyonlife ortaklığı ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen ve Florya'nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen lüks konut projesi Koru Florya'da örnek daireler tamamlandı...



Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke, Vizyonlife ortaklığı ve  TOKİ  işbirliği ile hayata geçirilen ve Florya'nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen lüks konut projesi Koru Florya'da örnek daireler tamamlandı. Örnek daireler için 243 metrekare büyüklüğündeki 4+1 bahçe katı ve 276 metrekare büyüklüğündeki 5+1 bahçe katlan tercih edildi. Kreatif Mimarlık tarafından tasarlanan örnek dairelerde projenin tamamında müşterilerin beğenileri doğrultusunda oluşturulan elegan ve dinamik konseptler uygulandı. 4+1 dairede kullanılan dinamik konseptte daha açık renkler ve metal detaylar öne çıkarken, 5+1 dairede kullanılan elegaııt konseptte varaklar ve vizon rengi tonları yer alıyor. 


Seramik ürünlerinde ünlü İtalyan moda markası Valentino imzasını taşıyan projede; Veneta Cucine marka mutfak dolapları, Miele marka ankastre, eneıji tasarrufu sağlayan ve doğaya zararlı akışkanları içermeyen Daikin VRV klimalar, Helios marka tavan havalandırma fanları, Hans Grohe marka armatürler kullanıldı. 


PLATİN


Geri Dön