25 / 04 / 2024

Koru Modern Villaları fiyat bilgisi!

Koru Modern Villaları fiyat bilgisi!

Firma: Karel İnşaat

Proje: Koru Modern Villaları

Toplam 19 bin metrekare alanda yükselen Koru Modern Villaları projesinde villalar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 49 adet tripleks villa bulunuyor. İşte Koru Modern Villaları fiyat bilgisi...



Koru Modern Villaları projesinde konutlar 3 ayrı tipte tasarlandı. Çınar, Gürgen ve Meşe Villaları olarak yer alan konutlar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Çanakkale İl'inde yer alıyor.


Koru Modern Villaları projesinde Çınar Villaları toplam 245 metrekare, Gürgen Villaları 209 metrekare olarak tasarlanırken, Meşe Villaları ise 69 metrekare alan ile 73 metrekare alan arasında değişen alanlara sahip.


Koru Modern Villaları projesinde kapalı fitness salonu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, otopark, kamelyalar, peyzaj alanları, açık yüzme havuz gibi sosyal seçenekler bulunuyor. Proje  Karel İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Koru Modern Villaları projesi toplam 19 bin metrekare alanda yükseliyor. Villaların 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplam 49 adet tripleks villa yer alıyor.


Koru Modern Villaları fiyat bilgisi!

2016 yılının bahar aylarında teslim edilecek olan konutların fiyatları 395 bin TL' den başlıyor ve 580 bin TL' ye kadar yükseliyor. 


Koru Modern Villaları iletişim

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi, Sevgi Evleri Sitesi B Blok No:3 Kepez / Çanakkale

Tel :0 286 214 20 06

Web: http://www.korumodern.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön