28 / 03 / 2024

Koru Sigorta yenilikçi uygulamalarla pazarı hareketlendiriyor!

 Koru Sigorta yenilikçi uygulamalarla pazarı hareketlendiriyor!

Türkiye’nin tek sigorta kooperatifi olarak faaliyetlerini hızlandıran Koru Sigorta, pazarlamanın yükselen trendi kare kodu (QR kod) poliçelerine yerleştirerek bir ilke imza atıyor




Koru Sigorta’dan poliçe satın alarak kooperatif ortağı olanlar, poliçeler üzerindeki kare kod yardımıyla ortaklık süreci ile ilgili bilgilere anında ulaşabilecekler.


Kare kod uygulaması, kooperatif ortaklarının sürekli ve kesintisiz iletişim ihtiyacına yönelik bir araç olarak hayata geçirildi. Koru Sigorta Genel Müdür Vekili Hüsamettin Doğramacı, “Yenilikçi bir bakış açısını, şeffaf bir iletişim stratejisi ile birleştirerek ortaklarımızla sürekli etkileşim halinde olmayı hedefliyoruz. Kare kod uygulamasının kurumsal yaşama katkısını sigorta sektöründe bir ilke dönüştürerek, poliçelerimize ekliyoruz. Ortaklarımız, teminatları ile ilgili tüm bilgileri poliçe üzerinde görebilecekleri gibi, ortaklık işleyişi ile ilgili önemli bilgilere de bir kaç saniyede okutacakları bir kare kod yardımıyla da ulaşabilecekler.”


Koru Sigorta web teknolojisi sayesinde tüm işlemlerin online olarak yapılmasına yönelik çalışmaları da sürdürüyor. Web sitesinin bir vitrinin ötesinde, önemli bir iletişim aracı olarak konumlandığını belirten Doğramacı, “Sigortacılık tam zamanında ve hızlı müdahale gerektiren bir alandır. Hem kullanıcıların, hem de ortakların sistemle ilgili tüm bilgiye hızlı ulaşması, sorularına yanıt alması, online çözülebilecek işlemlerin web sitesi kanalıyla güvenle yapılması önemli bir ihtiyaçtır. Ortaklarımıza bilgisayar ekranları kadar yakın olmak önceliğimiz olacaktır” dedi.

Milliyet



Geri Dön