18 / 04 / 2024

Köse TOKİ Konutları'na 350 başvuru!

Köse TOKİ Konutları'na 350 başvuru!

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliği ile yaptırılacak olan 2.etap TOKİ konutları için talep patlaması yaşanıyor.




Gümüşhane’nin Köse ilçesinde Belediye Başkanlığı ve  TOKİ  işbirliği ile yaptırılacak olan 2.etap TOKİ konutları için talep patlaması yaşanıyor.


Tam olarak duyurulmamasına rağmen şuana kadar 350 kişinin Belediye’ye müracaat ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Şerif Aygün, 2014 yılı içerisinde hak sahiplerine dağıtılan 84 adet konut projesinin başarılı bir şekilde tamamlanmasından sonra TOKİ’den konut sahibi olmak isteyenlerin sayısının giderek arttığını söyledi.


Tam olarak duyuru yapmamalarına karşın şu ana kadar Belediye’ye yaklaşık 350 başvuru olduğunu dile getiren Aygün, “TOKİ Başkanlığı ile yapılan görüşme sonrası alınan bilgileri paylaşmak üzere Bursa ve İstanbul’da ki derneklerimiz ile de görüşmeler yaptık. Ocak ayı başına kadar yapılacak talep başvuruları TOKİ'ye iletilerek başvuruların resmileşmesi için bankadaki hesap numarasına para yatırılarak gerçek sayının ortaya çıkmasından sonra ihale edilmesi sağlanacaktır” dedi.


Başkan Aygün, 2.etap konutların da başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından ilçede konut ihtiyacının büyük bir oranda çözüleceğini, öğrenci ve memurların konut sorununun çözüleceğini ifade eden Aygün, ilçenin kalkınmasına da imkan sağlayacak ve güzel bir görünüm katacak olan konutların hayırlı olmasını diledi.


Gümüşhane Olay





Geri Dön