18 / 04 / 2024

Koton'un hedefi 5 yılda 2 kat büyümek!

 Koton'un hedefi 5 yılda 2 kat büyümek!

Landmark Başkan Yardımcısı Renuka Jagtiani; Jagtani 5 yıl içinde bölgedeki mağaza sayısını 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti



Koton'un Körfez ortağı Landmark'ın patroniçesi Jagtani 5 yıl içinde bölgedeki mağaza sayısını 2 katına çıkarmayı hedefliyor. Landmark Başkan Yardımcısı Renuka Jagtiani, Koton’un performansından memnun olduklarını söyledi, “özellikle çocuk koleksiyonu büyük bir fırsat. Körfez’de bu anlamda boşluk var ve biz de bunu değerlendireceğiz” diyen Jagtiani, 5 yıl içinde Körfez’deki Koton mağazalarının sayısını ikiye katlayacaklarını kaydetti.


Jagtiani, “Yeni Türk markalarıyla da çalışmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Olabilir, önemli olan doğru markayı bulmamız, örneğin Koton, Avrupa ve Asya’yı da iyi anlıyor. Arap kadınına da hitap edebiliyor. Katar ve Umman’da Koton açacağız. Yavaş ve dikkatli bir şekilde Hindistan’a da gireceğiz.” Landmark’a ait Max markasıyla Türkiye’de 6 mağazaları olduğunu hatırlatan Jagtiani, 2013’te 1-2 mağaza daha açmak istediklerini söyledi. 

Habertürk


Geri Dön