19 / 04 / 2024

Köy İçi Taş Evler'de 225 bin Avro'ya! Son 2 yazlık!

Köy İçi Taş Evler'de 225 bin Avro'ya! Son 2 yazlık!

Veryeriler İnşaat 'ın Alaçatı 'da inşa ettiği “Köy İçi Taş Evler ” projesinde satışı süren iki konut kaldı. İnşaatına Eylül 2010 'da başlanan, ilk etabı 31 konuttan oluşan projede evler Haziran 2011 'de teslim edilecek...



Veryeriler İnşaat 'ın Alaçatı 'da hayata geçirdiği eski Rum mimarisini yansıtan “Köy İçi Taş Evler ” projesi Haziran 'da teslime hazırlanırken, satışı devam eden sadece iki konut kaldı. Veryeriler İnşaat 'ın kesme taşlarla ahşabın sıcaklığını bir araya getirdiği evler, kışın sıcak yazın ise serin tutma özelliği ile konut alıcılarının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.   2010 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan, ilk etabında 31 konutun yer aldığı “Köy İçi Taş Evler ”de konutlar Haziran 2011 'de sahiplerine teslim edilecek. Ev sahipleri yaz sezonunun yaklaşmasıyla hareketlenen Alaçatı 'nın tadını doyasıya yaşayabilecekler.

Avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2+1, 3+1, 4+1 gibi ev seçeneklerinin bulunduğu Köy İçi Taş Evler projesinde ev fiyatları   225-350 bin Avro aralığında değişiyor.

Alaçatı 'da 9 yılda 150 taş ev yaptıklarını ve taş evde bir marka olduklarını belirten Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, “Alaçatı 'nın ruhuna, dokusuna uygun evler inşa ediyoruz. Köy İçi Taş Evler projemize gösterilen ilgi de iyi bir iş çıkardığımızın kanıtı niteliğinde. Gördüğümüz talep doğrultusunda Haziran ayı itibariyle Köy İçi Taş Evler projemizin 30 konuttan oluşan ikinci etabının inşaatına başlayacağız ” dedi.

Alaçatı 'nın son yıllarda doğal güzellikleri, havası ve deniziyle cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Veryeri, “Alaçatı hala doğallığını koruyan, toprağına, denizine sahip çıkan, sıcak komşuluk ilişkilerinin devam ettiği bir belde. Her yıl tatil için gelenlerin sayısı artsa da Alaçatı artık 12 ay yaşanılacak bir yer haline geldi. Gün geçtikçe artan değeriyle Alaçatı, yatırımcıların da ilgisini çekmeye başladı. Devam eden inşaatlar ve satıştaki artış da Alaçatı 'nın bir yatırım aracı olduğunu gösteriyor ” dedi.

www.veryerilerinsaat.com
0 232 716 9196


Geri Dön