24 / 04 / 2024

Koza Koru çamlıca 8 Kasım'da görücüye çıkıyor!

Koza Koru çamlıca 8 Kasım'da görücüye çıkıyor!

1948 yılından beri inşaat sektörüne hakim olan Garanti Koza yeni projesi Koza Koru çamlıca projesi ile 2010 yılı sonunda herkesin ev sahibi olmasını planlıyor¦



1948 yılından beri yurt içi ve yurt dışında üstlendiği projelerde kazandığı başarı, kalite ve güvenirliği sayesinde Türk inşaat sektörünün öncü şirketlerinden biri haline gelen Garanti Koza, 2010 yılı sonunda inşaasına başlayacağı projesini tanıtmayı planlıyor.

Türk inşaat sektörünün en eski şirketlerinden biri olan Garanti Koza, 2004 yılından beri sahip olduğu   deneyimlerini gayrimenkul geliştirme alanında değerlendiriyor. Yeni araziler geliştirmek ve konut sektöründe büyümeyi hedef edinen Garanti Koza"nın son konut projesi İstanbul"un merkezi olan Büyük çamlıca"da inşaa edeceği Koza Koru çamlıca projesi¦

Saydam evler konsepti ile yola çıkılan proje, yüksek standartlı konutları bünyesinde barındırıyor. Koza Koru çamlıca projesinin tasarımında ünlü mimarlık ofisi Tabanlıoğlu"nun imzası bulunuyor.  Büyük çamlıca"nın değerine değer katacak olan proje, geleneksel ve çağdaş Türk mimarisinin sentezinden oluşuyor. Yeşillikler içinde, ultra lüks konut projesi Koza Koru çamlıca; tamamı ile saydam cepheleri ve yüksek tavanları ile ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Yeni proje, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı şžükrü İlkel, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Murat Binark, Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, Garanti Koza Pazarlama Sorumlusu Coşkun Erginer ve Mimar Murat Tabanlıoğlu"nun katılımlarıyla gerçekleşecek basın buluşmasında tanıtılacak.


Geri Dön