19 / 04 / 2024

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.



Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak. Gaziantepli Kurt İnşaat ile Adanalı güçlü ortağı Balak Petrol'ün ortak projesi olan Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi'nde birinci etap çalışmaları hızla devam ediyor. 


PRESTİJ PROJE 

Adana'nın prestij projelerinden biri olarak Adana-Mersin Karayolunun merkez otogar karşısındaki "Koza Park Center" Kurumsal İş Merkezi Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde emsali olmayan büyüklükteki projenin yapımı hızla devam ediyor. 


UYDU KENT GİBİ 

Adana şehir merkezine 8 dakika, otobana 4 dakika mesafede bulunan devasa proje, ferah ve nezih bir mimariyle uydu şehir görüntüsü yansıtıyor. Proje hakkında bilgi veren Gaziantepli Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi, Aydın Kurt, "Adana-Mersin D-400 karayolu (E5) üzerindeki yola 240 metre cepheli, eski Tekel Fabrikasfnın olduğu otogar karşısındaki, mülkiyeti Şirkete ait net 55.262.75 m2 büyüklükteki arsa üzerinde 120 odalı Business Hotel'inde içinde olduğu toplamda 5 bloktan oluşacak 307 adet ofisin ve Teras Kafe Restaurant'larla birlikte bankaların ve farklı sektörlerden ulusal markaların yer alacağı 750 m2'ye varan büyüklükteki 69 mağaza/işyerlerini kapsayan 1 nci etap inşaatın 2016 sonunda tamamlanmak üzere planlandığı ve bitirilmek üzere yapımına hızla devam edildiğini" söyledi. 


ÇEVRESİNDE 5 BİN KOBİ 30 BİN NÜFUS VAR 

Kurt, inşaatına hızla devam edilen projedeki ofis ve işyeri satışlarına "yatırım amaçlı yoğun taleple karşılaşıldığını ve ilgi gösterildiğini, ancak kendilerinin İş Merkezi Projesinde, Kurumsal bir yapının oluşturulması yönünde hedeflerinin olduğunu belirterek satışa yönelik sektörel baz'da çalışma yaptıklarını ve yola cepheli işyerlerinin bankalara, teras kafe restaurant bölümlerinin de yerel ve ulusal marka firmalarına verilmek üzere satış politikalarının olduğunu" belirtti. Kurt, 30 bin nüfusa sahip, 5000 civarında KOBİ işyerinin bulunduğu bölgede yer alan projenin tamamlanmasıyla birlikte yaklaşık 5.000 kişilik nüfusun yaşamsal iş alanı olacağı Koza Park Center İş Merkezi'nin; Adana'nın en büyük ve en gözde marka iş merkezi olacağını bildirdi. Aydın Kurt, yoğun iş temposunda bunalan yönetici ve çalışanlar için günün stresini azaltmak ve verimli çalışmayı arttırmak için tasarlanan projenin, çalışmayı eğlenceye dönüştüreceğini bildirdi. 


ÜÇ ETAPTA TAMAMLANACAK

Kurt, "3 etapta tamamlanacak olan Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi projesinde, 12 blokta; 51 m2, 60 m2 ve 112 m2 olmak üzere 3 ayrı boyutlarda ve toplamında 990 adet ofis ve home ofis, yine farklı ebatlarda olmak üzere Teras Kafe Restaurant'larında içinde olduğu 287 adet mağaza/işyeri ve 4 yıldızlı, 120 odalı 1 adet Business Hotel'in de bulunacağını ve her ofis ve işyerinin ayrı özellik ve avantajları mevcut olu, gün ışığından en iyi şekilde istifa edecek şekilde tasarlanan proje ile sadece çalışma ortamı değil yaşam alanı da sunuyoruz" dedi. 


İÇ MİMARİ TALEBE GÖRE ŞEKİLLENİYOR 

Aydın Kurt, ofis ve işyerlerinin iç mimarisini müşterilerin talebine göre şekillendirdiklerini belirterek, "Mesela bir işyeri sahibi vardır 'tüm elemanlarım gözümün önünde olsun' der. Bazıları kendine özel oda ister. Biz müşterinin faaliyette bulunduğu iş koluna göre iç mimari konusunda önerilerde de bulunuyoruz. Biz istiyoruz ki; burada çalışan herkesin çalışma hayatı hobiye dönüşsün, eğlenceli olsun" diye konuştu. 


SATIŞ OFİSİ HAFTA SONLARINDA DA AÇIK 

Sıkıcı olmak bir yana çevresindeki sosyal danatılarla çalışma hayatını eğlenceye dönüştürecek işyerlerinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Aydın Kurt, "Lansmana özel fiyat avantajlarımız var. Bu avantajlardan yararlanmak isteyenler için satış ofisimiz hafta sonlarında da hizmet vermektedir" dedi. 

Döviz kurlarındaki değişimler nedeniyle inşaat maliyetlerinin 4 ay öncesine kadar yükseliş gösterdiğini ifade eden Aydın Kurt, bir süre fiyat artışını satışlarına yansıtmayacaklarını ancak, seçimlerden sonra yeni bir fiyat düzenlemesi yapmak zorunda kalabileceklerini vurguladı. Kurt, "Bu nedenle, işyerinde prestije önem veren kurumsal işyerlerinin acele etmesinde fayda var" tavsiyesinde bulundu. 


Adana Ekspres




Haber  Adana  Günaydın Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Adana'nın prestij projelerinden biri olarak Adana-Mersin Karayolu'nun Adana merkez otogar civarında yükselen Koza Park Center'de birinci etap inşaatın devam ettiği bildirildi. Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anado lu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center projesinin Genel Koordinatörü Atil la Şerbetçi, birinci etap inşaatın 2016 yılı sonunda tamamlanacağını bildirdi. Yola 240 metre cepheli 55.262.75 m2 yüz ölçümlü arsada gerçekleşen projedeki ofis ve işyeri satışlarına yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Atilla Şerbetçi, şunları söyledi: "3 etapta tamamlanacak olan Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi projesinde, 12 blokta; 51 m2, 60 m2 ve 112 m2 olmak üzere 3 ayrı boyutlarda ve toplamında 990 adet ofis ve home ofis, yine farklı ebatlarda olmak üzere 287 adet işyeri bulunacak. Her ofis ve işyerinin ayrı özellik ve avantajları mevcut. Gün ışığından en iyi şekilde istifa edecek şekilde tasarlanan proje ile sadece çalışma ortamı değil yaşam alanı sunuyoruz." 


İÇ MİMARİ TALEBE GÖRE ŞEKİLLENİYOR 

Atilla Şerbetçi, ofis ve iş yerlerinin iç mimarisini müşterilerin talebine göre şekillendirdiklerini belirterek, "Mesela bir işyeri sahibi vardır tüm elemanlarım gözümün önünde olsun der. Bazıları kendine özel oda ister. Biz müşterinin faaliyette bulunduğu iş koluna göre iç mimari konusunda önerilerde de bulunuyoruz. Biz istiyoruz ki; burada çalışan herkesin çalışma hayatı hobiye dönüşsün, eğlenceli olsun" dedi. 


SATIŞ OFİSİ HAFTA SONLARINDA DA AÇIK 

Sıkıcı olmak bir yana çevresindeki sosyal danatılarla çalışma hayatanı eğlenceye dönüştürecek iş yerlerinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Atilla Şerbetçi, "Lansmna özel fiyat avantajlarımız var. Bunlardan yararlanmak isteyenleri satış ofisimize bekleriz" diye konuştu. 


ADANA'NIN SEMBOLLERİNDEN OLACAK 

Atilla Şerbetçi, yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5000 civarında KOBİ işyerinin bulunduğu bölgede yer alan proje tamamlandığında Adana'nın sembolleri arasında yer alacağını belirterek, "Lansmana özel fiyat avantajlarımız devam ediyor" dedi. Döviz kurlarındaki değişimler nedeniyle inşaat maliyetlerinin 3-5 ay öncesine kadar yükseliş gösterdiğini ifade eden Atilla Şerbetçi, bir süre fiyat artışını satışlarına yansıtmayacaklarını ancak, seçimlerden sonra yeni bir fiyat düzenlemesi yapmak zorunda kalacaklarını vurguladı. Şerbetçi, "Bu nedenle, iş yerinde prestije önem veren kurumsal iş yerlerinin acele etmesinde fayda var" tavsiyesinde bulundu. 


Adana Günaydın




Haber Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Adana'nın prestij projelerinden biri olarak Adana-Mersin Karayolünun Adana merkez otogar civarında yükselen Koza Park Center'de birinci etap inşaatın devam ettiği bildirildi. 

Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center projesinin Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi, birinci etap inşaatın 2016 yılı sonunda tamamlanacağını bildirdi. Yola 240 metre cepheli 55.262.75 m2 vüz ölçümlü arsada gerçekleşen projedeki ofis ve işyeri satışlarına yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Atilla Şerbetçi, şunları söyledi: "3 etapta tamamlanacak olan Koza Park CenterKurıımsal îş Merkezi projesinde, 12 blokta; 51m2, 60 m2 ve 112 m2 olmak üzere 3 ayrı boyutlarda ve toplamında 990 adet ofis ve home ofis, yine farklı ebatlarda olmak üzere 287 adet işyeri bulunacak. Her ofis ve işyerinin ayrı özellik ve avantajları mevcut. Gün ışığından en iyi şekilde istifa edecek şekilde tasarlanan proje ile sadece çalışma ortamı değil yaşam alanı sunuyoruz." 


İÇ MİMARÎ TALEBE GÖRE ŞEKİLLENİYOR 

Atilla Şerbetçi, ofis ve iş yerlerinin iç mimarisini müşterilerin talebine göre şekillendirdiklerini belirterek, "Mesela bir işyeri sahibi vardır tüm elemanlarım gözümün önünde olsun der. Bazıları kendine özel oda ister. 

Biz müşterinin faaliyette bulunduğu iş koluna göre iç mimari konusunda önerilerde de bulunuyoruz. Biz istiyoruz ki: burada çalışan herkesin çalışma hayatı hobiye dönüşsün, eğlenceli olsun" dedi. 


SATIŞ OFİSİ HAFTA SONLARINDA DA AÇIK 

Sıkıcı olmak bir yana çevresindeki sosyal donatılarla çalışma hayatına eğlenceye dönüştürecek iş yerlerinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Atilla Şerbetçi, "Lansmana özel fiyat avantajlarımız var. Bunlardan yararlanmak isteyenleri satış ofisimize bekleriz" diye konuştu. 


ADANANIN SEMBOLLERİNDEN OLACAK 

Atilla Şerbetçi, yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5000 civarında KOBİ işyerinin bulunduğu bölgede yer alan proje tamamlandığında Adana'nın sembolleri arasında yer alacağını belirterek," Lansmana özel fiyat avantajlarımız devam ediyor" dedi. Döviz kurlarındaki değişimler nedeniyle inşaat maliyetlerinin 3-5 av öncesine kadar yükseliş gösterdiğini ifade eden Atilla Şerbetçi, bir süre fiyat artışını satışlarına yansıtmayacaklarını ancak, seçimlerden sonra yeni bir fiyat düzenlemesi yapmak zorunda kalacaklarını vurguladı. Şerbetçi. "Bu nedenle, işyerinde prestije önem veren kurumsal iş yerlerinin acele etmesinde fayda var" tavsiyesinde bulundu. 



Adana Çukurova Barış Gazetesi


Geri Dön