25 / 04 / 2024

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.



Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi. Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Şanlıurfa'nın da içinde bulunduğu tüm Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dahil bir başka örneği bulunmayan Koza Park Center projesi Adana'nın batısında adeta göz kamaştırıyor. 2'si Adana, 1'i Gaziantepli üç ortağın güçlerini ve sektördeki saygınlıklarını birleştirdiği Kiza İnşaat A.Ş imzası taşıyan Koza Park Center, şehrin yoğun trafik ve park sorunundan uzak, merkez otogar civarında, Adana- Mersin Karayolu üzerinde bulunuyor. 


Çalışma hayatını eğlenceli hale getirecek bu mega projeyi KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi ile konuştuk. Adana'nın tanınan simalarından Şerbetçi, projenin tüm detaylarını anlattı: 


Sizi tanıyabilir miyiz? 

35 yıllık çalışma hayatımın son 12 yılını, Adana'da özel sektör bankalarında Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nden sorumlu Bölge müdürü olarak geçirdim. Bankacılıktaki 32 yıllık çalışmanın ardından Türkiye'nin en büyük varlık yönetim şirketlerinden birinde  Adana  Bölge Müdürlüğü görevinde bulundum. Yine bölgemizin devasa iş merkezi projesi olan "Koza Park Center" yüklenicisi KIZA inşaat Ticaret A.Ş ve Gazipantep'deki "KURT Konut İnşaat Ticaret A.Ş" firmalarının Genel Koordinatörlük görevini sürdürüyorum. İş hayatımın finalini de burada yapmayı planlıyorum. 


Bu projede kimler var? 

Projede, 1993 yılında Gaziantep'te kurulan ve 2005 yılından beri inşaat sektöründeki iş yaşamının yeni merkezi" faaliyetlerini konut projeleri bazında devam ettiren Kurt Konut Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş yer alıyor. 1994 yılında Adana'da kurulmuş olup dürüst ve ilkeli ticari anlayışıyla Demir- Çelik sektöründe güvenilir bir yer edinen Balak Petrol İnşaat Ticaret LTD ŞTİ var. Ve 1993 yılında Adana'da kurulmuş olup, inşaat ve yapı malzemeleri ticaretine yönelik faaliyet gösteren Emre İnşaat Malzemeleri A.Ş projede yer almaktadır. 


55.262.75 m2 yüz ölçümlü arsada gerçekleşiyor. Koza Park, yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5000 adet ticaret ve İmalat Sanayi'nde faaliyet gösteren işyerlerinin bulunduğu bölgede yer alıyor. Adana'nın Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi'nde, Adana Otogar karşısındaki lokasyonda yer alan projemizin l'inci etap inşaatı devam ediyor. AVM tarzındaki modern, çağdaş ve prestijle Kurumsal Koza Park Center projemiz dahilinde bir adet 120 odalı Business Hotel de yer alıyor. Otel hariç, kalan 12 blokta 990 adet ofis bulunuyor. Bunun yanı sıra, kafe ve restorandan da kapsayan 287 adet işyeri ve 1200 adet aracın park edebileceği kapalı otoparkımız mevcut.

 

Kaç tane ofis ve işyeri var? 

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Kapsamında, A Blokta 307 adet Ofis- 69 adet İşyeri- Kafe Bölümü 16 teras işyeri bulunuyor. B Blok serisinde 332 adet ofis 71 adet işyeri, C Blok serisinde 84 adet otis 55 adet işyeri, D Blok serisinde 84 adet ofis 51 adet işyeri, E Blok serisinde de 166 adet ofis 41 adet işyeri.


Son olarak ne söylersiniz? 

Bu proje beni gerçekten heyecanlandırıyor. Adana- Mersin karayolunda 240 metre cepheli, 990 ofis ve cafeyle restorantların yanı sıra bir de Business Otel'in yer aldığı bu projede yer alan herkes kendini çok özel hissedecek. Otoban bağlantı yolunun kavşağında, Mersin'le Adana illeri arasında, park sorunundan uzak, binlerce işyerinin bulunduğu lokasyanda yer alan Koza Park Center, tamamlandığında Adana'nın sembolleri arasında yer alacaktır. 


http://www.kozaparkcenter.com/


Milliyet Çukurova


Geri Dön