19 / 04 / 2024

Koza Park projesi Cityscape fuarında dev maketiyle ilgi çekti!

Koza Park projesi Cityscape fuarında dev maketiyle ilgi çekti!

Bu yıl ikinci kez Dubai Cityscape fuarına katılan Garanti Koza, İstanbul'daki Koza Park ve Sofya'daki Grand Koza projelerinin tanıtımını yaptı. 5000 daireden oluşan Koza Park projesinin dev maketiyle ilgi çekti...



GARANTİ Koza Cityscape fuarında 5000 daireden oluşan Koza Park projesinin dev maketiyle ilgi çekti


Bu yıl ikinci kez Dubai Cityscape fuarına katılan Garanti Koza, İstanbul'daki Koza Park ve Sofya'daki Grand Koza projelerinin tanıtımını yaptı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, Esenyurt'ta konumlanan Koza Park projesinde dünyanın en büyük tenis akademisinin yer alacağını söyledi. Şirket, Koza Park projesinin dev maketi ve Bulgaristan'da konumlanan karma proje Grand Kanyon ile yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Dev ışıklı maketleri ve 225 metrekare stant tasarımıyla projelerini ön planda tutan şirket fuardan mutlu ayrıldı. Serhan Baykal, Cityscape fuarının şirketin gelişme profilinde önemli bir rol oynadığını ve bu fuar ve sonrasında yoğun ilgi gördüklerini, gelecek yıl çok büyük sürprizlerle ve yeni projelerle yine Cityscape fuarında olacaklarını belirtti. Garanti Koza İnşaat Pazarlama Müdürü İrem Koşal, Esenyurt projelerindeki 150 daire için talep aldıklarını, 2 proje içinde kat bazında alım yapmak isteyenler olduğunu söyledi. 


ESENYURT'A TENİS AKADEMİSİ 

Esenyurt'ta 7 blok halinde inşa edilen Koza Park projesinde 5 bin rezidans daire yer alıyor. 200 dönüm arazi üzerinde yükselen projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor. Projede 40 dönüm yüzülebilir suni göl, 100 dönüm yeşil alan ve 63 kortlu, 8 bin kişi kapasiteli tenis akademisi bulunuyor. Projede 100 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişen ve 1+1'den 5+1'e kadar farklı yaşam alanları sunan daire seçenekleri yer alıyor. Altı bloğun satışları tamamlanırken, son blokta satışlar devam ediyor. 


Sabah 


Geri Dön