19 / 04 / 2024

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Kozaklı İnan Thermal Residence'ta 7 bin 900 TL'ye devremülk!

Türkiye’nin en sağlıklı ve modern yaşam bölgelerinden biri haline gelecek olan Nevşehir Kozaklı’da inşa edilen İnan Thermal Residence'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlıyor.



İnan Thermal Residence Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde hayata geçiyor. Toplamda 700 daireden meydana gelmesi planlanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. 


Kozaklı İnan Thermal Residence'ta ömür boyu hisseli devremülk daireler satışa sunuluyor. Projede yer daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde inşa ediliyor. 


2 bloğunda inşaatı tamamlanan İnan Thermal projesi karayolu ve havayolu ulaşım imkanları ile tüm illerin merkezi olan bir konumda yükseliyor. 


İnan Thermal Residence'da yer alan devremülk fiyatları 7 bin 900 TLden başlangıç gösteriyor. Daire tipi ve devrelere göre değişen daire fiyatları 15 bin 900 TL'ye kadar yükseliyor. 


Nevşehir İnan Thermal Tesisleri'ndeki her blok altında bay termal havuz, sauna, bay-bayan Türk hamamı ve diğer aktiviteler yer alıyor. Projede yer alan dairelerin ödeme planı çerçevesinde 24 ay 0 faiz imkanı yer alıyor.


Türkiye Finans Bankası ile anlaşmalı İnan Thermal devremülk daire ödemelerinde dosya masrafı alınmıyor. Ya da firma tarafından yapılan taksitlendirmelerde 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Adres : Emek Mahallesi Kaplıca Cad. No: 144 Kozaklı / Nevşehir


İnan Thermal Residence iletişim

Tel: 444 32 64

Web: inantermal.com 

Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön