28 / 03 / 2024

Kozan'da imar mevzuatı eğitiminin imzaları atıldı!

Kozan'da imar mevzuatı eğitiminin imzaları atıldı!

Kozan Belediyesi’nin geçtiğimiz ay kabul edilen ‘İmar Mevzuatı Eğitimi’ projesinin sözleşmesi ÇKA imzalandı. Kozan Belediyesi meclis üyelerine verilecek 2 günlük eğitim ile imar mevzuatı hakkında genel bilgilendirme yapılacak.



Belediyenin ‘2015 Teknik Destek Programı’ kapsamında başvurusunu yaptığı “Kozan Belediyesi İmar Mevzuatı Eğitimi” şubat ayı içerisinde uygulanacak.Eğitim ile belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görev yapan 20 teknik personele 5 gün sürecek imar mevzuatı eğitimi verilecek. Ayrıca Kozan Belediyesi meclis üyelerine verilecek 2 günlük eğitim ile imar mevzuatı hakkında genel bilgilendirme yapılacak.


Kozan Belediyesi’nin 2014 ve 2015 ‘te ÇKA’dan geçirdiği projeleri başarılı bir şekilde tamamladığını belirten Başkan Musa Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz 2 yılda tamamladığımız 3 ÇKA projesi belediyemizin proje hazırlama ve uygulama süreçlerindeki başarısını ortaya koyuyor. Amacımız bundan sonraki proje dönemlerinde de en az bir proje ile kalkınma ajansımızdan destek almak ve ilçemizin tarihi – kültürel dokusunu koruyan projelere imza atmaktır.”


İmza törenine Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk,Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Duru ve Belediye Dış İlişkiler Müdürü Ahmet Korkut katıldı.


Başkan Öztürk ve Genel Sekreter Altunsu Kozan ile ilgili yapılabilecek olan projeler hakkında da kısa bir sohbet gerçekleştirdi.


Adana Ekspres


Geri Dön