29 / 03 / 2024

Kozan'da imara açılan bölgelere yeni yollar açılıyor!

Kozan'da imara açılan bölgelere yeni yollar açılıyor!

Kozan Belediyesi ilçe merkezinde sürdürdüğü asfalt ve parke çalışmalarının yanı sıra, imara açılan mahallelerdeki yeni yolları ulaşıma açıyor. Öztürk, yeni yerleşim alanları oluşturulması ile ihtiyaç haline gelen yolları açmaya başladıklarını kaydetti.



Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiye şefliği ekipleri, etaplar halinde imara açılan Güneri, Varsaklar, Karacaoğlan ve Tavşantepe mahallelerindeki yeni yolları ulaşıma açarak çamurlu olan eski yolarda genişletme kumlama ve tesfiye çalışması başlattı.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, imara açılan mahallelerde yeni yerleşim alanları oluşturulması ile ihtiyaç haline gelen yolları açmaya başladıklarını kaydetti. Başkan Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planımızı  Adana  Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde kısa sürede tamamlayarak ilçemizde durma noktasına gelen inşaat sektörünü yeniden canlandırdık. İmara açılan bölgelerimizde başlatılan inşaatlar nedeni ile vatandaşlarımızdan yol açma ve genişletme talepleri gelmeye başladı. Yeni imar planımızda yer verdiğimiz yolları açarak vatandaşlarımızın ulaşım sorununu çözüyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda imkanlarımız ölçüsünde toprak yol kalmayacak şekilde diğer mahallelerde yaptığımız gibi bu mahallelerdeki tüm sokakları sıcak asfalt ve parke ile kaplayacağız.”


Adana Beş Ocak


Haber Adana Medya'da şu şekilde yer aldı;


Kozan Belediyesi ilçe merkezinde sürdürdüğü asfalt ve parke çalışmalarının yanı sıra. imara açılan mahallelerdeki yeni yolları ulaşıma açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı şantiye şefliği ekipleri. etaplar halinde imara açılan Güneri. Varsaklar, Karacaoğlan ve Tavşantepe mahallelerindeki yeni yolları ulaşıma açarak çamurlu olan eski yollarda genişletme kumlama ve tesfiye çalışması başlattı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, imara açılan mahallelerde yeni yerleşim alanları oluşturulması ile ihtiyaç haline gelen yolları açmaya başladıklarını kaydetti. 


Öztürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planımızı Adana Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde kısa sürede tamamlayarak ilçemizde durma noktasına gelen inşaat sektörünü yeniden canlandırdık. İmara açılan bölgelerimizde başlatılan inşaatlar nedeni ile vatandaşlarımızdan yol açma ve genişletme talepleri gelmeye başladı. Yeni imar planımızda yer verdiğimiz yolları açarak ulaşım sorununu çözüyoruz." 


Adana Medya



Geri Dön