29 / 03 / 2024

Kozcağız İmam Hatip Okulu ihaleye çıkıyor!

Kozcağız İmam Hatip Okulu ihaleye çıkıyor!

Bartın'ın Kozcağız beldesinde yapılması planlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun yapım ihalesinin 31 Ocak 2014 Cuma günü Bartın İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü'nce gerçekleştirileceği bildirildi...




Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada, "Beldemizde İmam Hatip Orta Okulu kurulabilmesi için gereken çalışmaları başlatmış ve eski sağlık ocağımızı bu doğrultuda İmam Hatip Orta Okulu'na tahsis etmiştik. Çalışmalarımızın bunlarla sınırlı kalmayacağını ve gerekli fedakarlıkların belediyemiz tarafından gösterileceğini de ilgililere belirtmiştik. Bunun neticesinde beldemize yeni bir okul inşa edilmesine karar verilmişti. Kurulması planlanan İmam Hatip Orta Okulu'nun yapım ihalesi 31 Ocak 2014 Cuma günü Bartın İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünce gerçekleştirilecektir. İmam Hatip Orta Okulu'nun Kozcağız Çok Programlı Lisesi'nin yanında bulunan belediyemiz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edilen arazi üzerine kurulmasına karar verilmiştir." dedi.


Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu toplam 12 derslikli, 1 müzik atölyesi, 1 bilgisayar sınıfı, beden eğitimi salonu, çok amaçlı oda, uygulama odası, görsel sanatlar atölyesi, kütüphane, 4 laboratuar ve kantin olmak üzere toplam 4 bin 983,29 metre kare kullanım alanına sahip olacağını kaydeden Başkan Karaman, eğitime sunulacak bu hizmetin şimdiden hayırlı olmasını diledi.


Star Gündem


Geri Dön