26 / 04 / 2024

Kozcağız-Kumluca yolunda çalışmalar sürüyor!

Kozcağız-Kumluca yolunda çalışmalar sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yenileme çalışmaları devam eden Kozcağız-Kumluca yolunda incelemelerde bulundu. Müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi alan Tunç, yol inşaatında çalışan işçilere de kolaylıklar diledi...




AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yenileme çalışmaları devam eden Kozcağız-Kumluca yolunda incelemelerde bulundu.


Müteahhit firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Tunç, yol inşaatında çalışan işçilere de kolaylıklar diledi. Tunç, Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun yatırım programına alınması ardından proje çalışmalarının yapılarak, yapım ihalesinin gerçekleştirilmesi ile birlikte Bartın'ın önemli sorunlarından birini daha çözmekte olduklarını söyledi. Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa yolunun, Kumluca'ya kadar olan 18 kilometrelik ilk etabının yapım ihalesi Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu'da gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Tunç, İhale sonucunun kesinleşmesinin ardından bölgede inşaat çalışmalarına başlandığını, Kumluca-Abdipaşa yolunun yapım ihalesinin de proje çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacağını söyledi.



Ordu Yorum


Geri Dön