26 / 04 / 2024

Kozluca Eski Belediye Binası sosyal hizmet binası olacak!

Kozluca Eski Belediye Binası sosyal hizmet binası olacak!

Kültür merkezleri, köy evi, kütüphane, mezbahane ve park gibi üst yapıya yönelik çalışmalar da yapan Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesi Kozluca eski Belediye Binasının yerini sosyal hizmet binası olarak yeniden tadil edecek.




İl genelinde yoğun bir şekilde alt yapı, yol açma genişletme, asfalt gibi çalışmaların yanı sıra ilçelerde de kültür merkezleri, köy evi, kütüphane, mezbahane ve park gibi üst yapıya yönelik çalışmalar da yapan Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesi Kozluca eski Belediye Binasının yerini sosyal hizmet binası olarak yeniden tadil edecek.  

 

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, eski belediye hizmet binası yerinin, Kozluca halkına hizmet verecek şekilde yeniden düzenleneceği belirtilerek, proje çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

 

Ön cephesi 3, arka cephesi 5 katlı olan Kozluca eski belediye binası toplam 1715 m2 bir alana sahip olup, birinci bodrum katta bayanlar için taziye salonu, ikinci bodrum katta ise halı atölyesi veya spor salonu ile çay ocağı planlandı.

 

Tadilat projesine göre zemin katta; bay taziye salonu ile toplantı salonu, 2 adet çok amaçlı salon ve muhtar odası yapılacak.

Birinci normal katta Bayan Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane; ikinci normal katta ise bay Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane bulunuyor.

 

Proje çalışmaları tamamlanan tadilat işi ile ilgili olarak ihaleye çıkılacağı belirtilerek, ihalenin ardından çalışmalara başlanacağı bildirildi.


Malatya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön