19 / 04 / 2024

Kozzy AVM Paris'te Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Kozzy AVM Paris'te Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Kendini semt AVM'si olarak konumlandıran Kozzy AVM, Paris'ten Avrupa'nın 'en iyisi' ödülüyle döndü. Şimdiki hedef, Las Vegas'ta devlerin yarışacağı büyük organizasyonda



Kendini semt AVM'si olarak konumlandıran Kozzy AVM, Paris'ten Avrupa'nın 'en iyisi' ödülüyle döndü. Şimdiki hedef, Las Vegas'ta devlerin yarışacağı büyük organizasyonda.

Kozyatağı'nda yer alan Kozzy AVM, Avrupa'nın en büyük perakende organizasyonu olarak nitelendirilen Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyinin (International Council of Shopping Centers - ICSC) Pariste düzenlenen konferansında Türkiyeden 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü'ne (ICSC 2011) layık görülen tek AVM oldu. 
Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY) ile ABD'li yatırımcı AGPnin iştiraki olan Kozzy AVM'nin aldığı ödül hakkında değerlendirme yapan RGY Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baysal, şöyle konuştu:
Geçtiğimiz yıl Optimum ile yakaladığımız 2010 yılı Avrupanın En İyi Outleti Ödülü'nden sonra bu yılda Kozzy AVM ile bayrağımızı Fransada dalgalandırdık. Ayrıca  ICSC Avrupa Konferansında her kategoride birinci seçilen AVM projeleri bu yılsonu Amerikada Las Vegasda düzenlenecek olan ReCon (Real Estate Conference) Dünya Gayrimenkul Konferansı 2012 Dünyanın En İyileri Ödülleri için doğrudan finalist oluyor. Bu bağlamda Kozzy  için yeni hedef, dünyanın da en iyi semt alışveriş merkezi olmaktır."

10 bin metrekare alanda kurulan Kozzy AVM'nin daha önce de Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) tarafından 'En İyi AVM seçildiğini anımsatan Baysal, Paris'ten kazanılan bu ödülün, en iyi semt AVMlerinin yarıştığı Las Vegas taki ReCon Dünya Gayrimenkul Konferansı 2012de 'Dünyanın En İyileri Ödülleri' yarışmasında finalist hakkı olmayı beraberinde getirdiğine dikkat çekti.

KOZZY AVM'DEN...
- 10 bin metrekare alanda kuruldu.
- Kadıköy Belediyesi ile RGY'nin ortak girişimi.
- 65 mağazası var.
- 400 kişilik Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi ile iddialı.
- Dokuz salonlu Avşar Sinemaları bir diğer iddiası.
- Açıkhava konseptli restoran ve kafeleri ise bölgede buluşma noktası olma amacıyla kuruldu.


Geri Dön