25 / 04 / 2024

Kraton Quant Residence'da 250 bin TL'ye satılık daire!

Kraton Quant Residence'da 250 bin TL'ye satılık daire!

Firma: Kraton A.Ş.

Proje: Quant Residence

Ümraniye Şerifali bölgesinde Kraton İnşaat tarafından hayata geçirilen Kraton Quant Residence'da satılık daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatla konut satın alınabiliyor...



İçinde yer alan daire fiyatlarının 250 bin liradan başlayarak yükseldiği Kraton Quant Residence'de toplam 67 daire eyr alıyor. 2 bloktan oluşan Kraton  Quant Residence  projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Projedeki bloklar 5 ve 17 katlı olarak tasarlandı. Kraton Quant Residence daire teslimleri 2015 yılında gerçekleştirilecek. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye şerifali bölgesinde yükselen Kraton Quant Residence ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. 


Bağlantı yollarına yakın mesafede yer alan Kraton Quant Residence'da; yüzme havuzu,  fitness merkezleri, spa salonu, buhar odaları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. Projede ayrıca otopark ve güvenlik görevlisi de yer alıyor.


Kraton Quant Residence'da daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi ile konut satın almak için toplam daire bedelinin yüzde 25'ini ödemeniz gerekiyor.


4 bin metrekare arsa alanı bulunan Kraton Quant Residence projesinin satış ofisi, proje alanında yer alıyor.


Telefon: 0216 499 15 10

Web adresi: www.quantresidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön