24 / 04 / 2024

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor!

Kratos, Ankara Yapı Fuarı’nda inşaat sektörüyle buluşuyor. Takviye malzemeleri sektöründe dünya lideri olan Kordsa Global, uzmanlık ve deneyimini yeni ürünü Kratos ile yapı sektörüne taşıyor.



Geliştirdiği ileri teknolojilerle ulaştığı yüksek güçlendirme çözümleri tüm dünyada takdir toplayan Kordsa Global, bu uzmanlık ve deneyimini beton güçlendirme ürünleriyle inşaat sektörüne taşıyor. Betonu güçlendirmek üzere geliştirilen Kratos’la inşaat sektörüne güç katmayı hedeflediklerini belirten Kordsa Global İnşaat Güçlendirme İş Birimi Başkanı Hakan Öker “Kratos’u ilk kez İstanbul’daki Yapı Fuarında sektörün dikkatine sunduk ve çok olumlu geridönüşler aldık. Kordsa Global, başta lastik olmak üzere takviye malzemeleri üretiminde dünya lideri bir şirket. Buradaki birikimimizi yeni sektörlere taşımak istiyoruz. Türkiye’de gerek deprem riski gerekse binaların uzun ömürlü olması ihtiyacı nedeniyle yapının sağlamlığı konusunda giderek çok daha hassas davranılıyor. Biz de bu hassasiyeti paylaşıyoruz. Yapı sektörünün, kalitesini ve kurumsallığını ispatlamış dünya lideri bir şirket olan Kordsa Global’in sunduğu beton güçlendirme çözümlerine şimdiden çok ilgi gösterdiğini gördük” dedi.

Ankara’da 23-26 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek Yapı Fuarı-Turkeybuild’teki Kordsa Global standında sergilecek Kratos, zamandan ve maliyetten kazandıran özellikleriyle yapı ve inşaat sektörünün dikkatini çekiyor.

Zaman ve maliyetten tasarruf

Kratos’un teknik özellikleri hakkında bilgi veren Kordsa Global İnşaat Güçlendirme İş Birimi Başkanı Hakan Öker “Kratos, bir metreküp betonda 417 bin adet yani 24 kilometreye yakın  lif bulunabilmesiyle üstün bir sağlamlık sağlıyor” dedi.  Kratos’un kolayca karıştırıldığına ve iş güvenliği açısından avantaj sunduğuna değinen Öker “İçerden kürleme etkisi ve üç boyutlu homojen dağılımı ile betonda etkin çatlak kontrolü yapıyor. Çelik hasır ve çelik tele ihtiyaç duymadan betonu sağlamlaştırıyor. Kolay ve çabuk uygulanması ile zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayan Kratos, yapı sektörüne Kordsa Global kalitesini getirecek” diye konuştu

 



Geri Dön