19 / 04 / 2024

KRC Global Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


KRC Global Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yetkin tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.



KRC Global Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yetkin tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


KRC Global Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul faaliyetleri icra etmek, gayrimenkullerin kiralanması, işletilmesi, yönetim hizmetleri ve ticaretini yapmak. Gayrimenkul ve ticarete konu taşınmazların satınalma, satış, kiralama ve yönetim hizmetleri, her türlü danışmanlığını yapmak. Her türlü emlak müşavirliği hizmetleri yapmak. Kendine veya başkasına ait gayrimenkullerin, restoranların gerek işletmesinin, gerekse de yap işlet devret modelinde ticari faaliyetini yapmak. Ticareti yasaklanmamış her türlü mal ve malzemenin ticaretini yapmak. Restoranlar işletmek, işletme ve yönetim danışmanlıkları yapmak. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Faaliyet alanıyla ilgili ithalat, ihracat ve her türlü dış ticaret yapar. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü menkul ve gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön