25 / 04 / 2024

Kriya Time Tuzla'da 3+1'ler 430 bin TL'den başlıyor!

Kriya Time Tuzla'da 3+1'ler 430 bin TL'den başlıyor!

Firma: Satya Yapı

Proje: Kriya Time Tuzla

İstanbul’un planlı büyüme gösteren ilçelerin başında yer alan Tuzla’da, Satya Yapı güvencesiyle yeni bir proje hayata geçiyor. Projede 3+1 daireler 430 bin TL'den başlıyor.



Kriya Time Tuzla hakkında detaylı bilgi için tıklayın


İstanbul’un planlı büyüme gösteren ilçelerin başında yer alan Tuzla’da,  Satya Yapı  güvencesiyle yeni bir proje hayata geçiyor. ‘Kriya Time Tuzla’, yatay mimarisi, doğa öncelikli tasarım anlayışı, yüksek yaşam standardından ödün vermeyen yaklaşımı ile konuttan fazlasını ‘mutlu ve huzurlu’ bir yaşam sunuyor...


Kriya Time Tuzla, şehirle bağınızı koparmadan kaostan uzak bir  yaşam ve yatırım tercih edenlerin adresi oluyor. Tuzla’nın merkezinde, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika mesafede, Tuzla Belediyesi ve devlet hastanesine yürüme mesafesinde olan, yapımı devam eden Metro ve Havaray projelerinin kesişme noktasında yer alan Kriya Time Tuzla, lokasyonuyla öne çıkıyor. 


Anadolu Yakası’nın gelişen bölgesi Tuzla’da 22 bin metrekare inşaat alanı üzerine kurulan proje, 4 katlı ve 6 katlı, dikey yapılaşmadan uzak, ferah yatay mimari esas alınarak inşa edildi. Yüzde 60’ı yeşil alan olarak ayrılan  Kriya Time Tuzla  projesi, 7 blok 188 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinin  yer aldığı Kriya Time Tuzla projesi, yaşayanların mutluluğuna önem veren tutan çağdaş yaşam mimarisiyle öne çıkıyor.


Yeşilin cömertçe sunulduğu proje, meyve ağaçlarıyla farklılaşıyor. Kriya Time Tuzla, modern yaşamın olmazsa olmazı, güvenli ve huzurlu yaşamın kapılarını açarken, eski mahalle kültürünün izini taşıyan ‘dalından meyve koparıp yeme-eşe dosta sunma’ geleneğini de yaşatıyor. Projede peyzaj alanları içerisinde mevsimsellik dikkate alınarak organik meyve ağaçları yer alıyor.  


Kriya Time Tuzla projesinde özel peyzaj çalışmalarının yanı sıra, kapalı yüzme havuzu, sosyalleşmeye katkı sunan hobi odaları, kamelyalar, barbekü alanları, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı fitness merkezi, sauna ve buhar odaları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, geniş kapalı otoparkı ve daha pek çok keyifli ayrıntı ‘Kriya’da ev sahibi olacaklara 


Yoğun iş temposundan dolayı ötelediğimiz yaşam biçimi, şimdi yatırım yaptığınız eviniz Kriya Time Tuzla ile hayat buluyor... Projede 3+1 daireler 430 bin TL ile 450 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Daha fazla bilgi için: 


www.kriyatimetuzla.com


Kriya Time Tuzla da 3+1 ler 430 bin TL den başlıyor!


projeye sor



Geri Dön