19 / 03 / 2024

Kriya Time Tuzla'da lansman öncesi ön talep toplanıyor!

Kriya Time Tuzla'da lansman öncesi ön talep toplanıyor!

Firma: Satya Yapı

Proje: Kriya Time Tuzla

KRİYA Time Tuzla, İstanbul’un yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Tuzla’nın keyfini, size SATYA YAPI’nın güveni ile yaşatacak.



KRİYA Time Tuzla,Tuzla’nın en değerli arsalarından birinde, Hızır Reis Caddesi üstünde gözde lokasyonu ile trafik ve yol gürültüsü olmayan ancak çok kolay ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.


‘’Tuzla’da sizin ve aileniz için mutluluk zamanı’’ konsepti ile hazırlanan ve bölgedeki en kaliteli ve en modern mimariye sahip olacak olan proje, bahçe katı dahil 6katlı,

7 blokta toplam 188 konuttan oluşuyor. KRİYA Time Tuzla, modern mimarisi ile Tuzla’yı yıldızlaştırırken, iç mimarisi ile de yaşam alanınızı, doğal alanınıza dönüştürecek.


KRİYA Time Tuzla’yı, yaşamayı seveceksiniz...

Proje toplam 8.200 metrekare dönüm üzerinde, 22.000 metrekare inşaat alanına sahip. KRİYA Time Tuzla’da; 7tip ve 6 çeşit metre karede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yanı sıra her tip daire için bahçe katlı daire seçenekleri de bulunuyor.


KRİYA Time Tuzla’da, keyifli yaşam...

KRİYA Time Tuzla’yı,tasarlarken daire sahiplerinin en önemli ihtiyaçlarından yola çıkarak, farklı alanlardaki mimarların tecrübeleri uyum içinde bir araya getiren projede; % 60 yeşil alanda zengin peyzaj çalışması, meyve ağaçları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları,kreş, süs havuzları ve barbekü alanı, yürüyüş alanı, kamelyalar, kapalı otopark, kapalı devre kamera sisteminin yanı sıra 24 saat güvenlik mevcut.


Kriya Time Tuzla da lansman öncesi ön talep toplanıyor!


Bütün bu özellikleri ile KRİYA Time Tuzla, lansman öncesi satış fiyatlarıyla da fark yaratıyor. 1+1 dairelere 165.000 TL., 2+1 dairelere 252.500 TL.,  3+1 dairelere ise 362.500 TL.’den başlayan fiyatlar ile sahip olabilir, İstanbul’un parlayan yıldızıTuzla’nın keyfini aileniz ve dostlarınızla doyasıya yaşayabilirsiniz… 


*Yatırımcısına kazandıracak bölgelerden biri olan Tuzla’nın Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parladı. Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan 2.pist projesinin ev sahipliğini de Tuzla üstlenecek. Metro ve Havaray projeleri ile kent merkezine tek vasıta ile bağlanacak olan Tuzla, yepyeni bir ikamet bölgesi olarak yatıcıların yeni gözdesi oldu.


Kriya Time Tuzla da lansman öncesi ön talep toplanıyor!



KRİYA Time Tuzla Projesi iletişim

444 9 642

Kriya Time Tuzla hakkında detaylı bilgi için tıklayın


projeye sor



Geri Dön