07 / 05 / 2024

Krizde kazanan projeler

Krizde kazanan projeler

Çok sayıda proje dururken kimi şirketlerin bu dönemde yıldızı parladı. Dumankaya, Ağaoğlu, Dap yapı, Teknik Yapı'nın "yok satan" projelerindeki başarı zincirine Sinpaş da katıldı



Aralarında Han Yapı'nın iddialı İsthanbul projesinin olduğu çok sayıda proje ertelenirken ya da rafa kalkarken kimi şirketlerin bu dönemde yıldızı parladı. Dumankaya, Ağaoğlu, Dap Yapı, Teknik Yapı'nın "yok satan" projelerindeki başarı zincirine Sinpaş da katıldı. Kısa bir süre önce önümüzdeki 4 yılda "23 projede yaklaşık 2 milyon metrekare inşaat yapıp 11 bin 328 konut üreteceğini ve 23 proje için 2.6 milyar TL yatırım yaparak 11 bin 185 kişiye istihdam sağlayacağını" açıklayan Sinpaş GYO, Aqua City 2010 projesinş henüz tanıtmadan rekor bir talep ile karşılaştı. Satışa çıkmadan önce özel müşteri grubuna bir günde 100 konut satan Sinpaş GYO, tanıtımı yaptığı nisan ayının ilk haftasından bugüne 185 konutuna alıcı buldu.

Sinpaş GYO İstanbul Boğazı'nın ve çevresindeki yaşamın yorumlandığı Bosphorus City projesi ile 2008 yılında da 6 ay gibi bir sürede bin 911 konut satarak rekor kırmıştı.

My City Bahçelievler'de ve My World Ataşehir'de hayata geçirdiği "yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olma" kampanyasıyla krizi aşan ve başta  TOKİ  olmak üzere bir çok inşaat projesinin yeni kampanyalarına örnek olan Ağaoğlu, kampanyaları Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence'a taşıdı. Eltes Güneşi ve Eltes Gold Residence'ta satışı devam dene 130 daire için geçerli olacak kampanya dahilinde, daire satış fiyatının yüzde 1'ini peşinat olarak ödeneyenler hemen taşınabilecek. Herkesi şaşırtan satış performansıyla My City Bahçelievler'i iki haftada bitiren Ağaoğlu, aynı kampanyayı Anadolu yakasına da taşıdı. Tamamı 3 bin 636 daireden oluşan My World Ataşehir için geçerli olacak kampanyada, satışa sunulan 624 daire oturmaya hazır.

Dumankaya da Ataşehir'de home office konseptiyle geliştirilen yeni projesi Flex'in yüzde 50'sini sadece ön satışlarda tüketti.

Cumhuriyet


Geri Dön