10 / 05 / 2024

Krokodil, Bursa PodyumPark'ta açılacak!

Krokodil, Bursa PodyumPark'ta açılacak!

1987 de başlayan ve 90'lı yıllarda fenomen haline gelen Krokodil, Bursa'ya yeniden merhaba demeye hazırlanıyor. Bursa'nın simge mekanlarından Krokodil, çok yakında kentin yeni yaşam merkezi PodyumPark'ta tekrar nefes almaya başlayacak.



Adlarının önünde hala " Krokodil" lakabını taşıyan Engin Yürük ve M.Abidin Saray, tecrübelerinin tortusu ile yeni döneme uyarlanmış işletmecilik algısını birleştirerek Krokodil'e ikinci baharını yaşatacak. İşletmecilerden Engin Yürük Krokodil'i tekrar canlandırma sürecini "Çok düşünülüp taşınılmadı aslında. PodyumPark projesinin sahipleri iyi dostlarım, başından beri an an detayları bilmemden ve projenin başarısına olan inancımdan dolayı fikren beynimde dolaşıyordu. Sektörü zaten hiç bırakmadım. Evet istedim tekrar yaşama dönsün Krokodil. Bu süreçte Abidin'le yollarımız kesişti ve karar verdik. Çok dürüst, çok çalışkan ve benim için çok doğru bir ortağım oldu böylece" sözleriyle anlattı.


"MÜDAVİM NOKTASI OLACAK" 

Sabah 9'dan geceye sarkan saatlere kadar açık olacaklarını belirten ortaklar "Mutfakta iddialıyız. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde, günün her saati her yaştan misafirlerimize hizmet vereceğiz. Dünya mutfağının çeşnileri olacak, italyan, ispanyol mutfağından lezzetler, et yemekleri, pizzalar, BAHAR alışkanlık yaratacak kahvaltılar ve eski Krokodil'in o unutulmayan nostaljik lezzetlerini de yapmaya devam edeceğiz. Açık ve kapalı alanlarımız her mevsimde konforlu ortam yaratmak için hazırlanıyor. Ahşap ağırlıklı, sıcak ve rahat bir dekorasyon hazırlıyoruz. Mutfak dışında dj ve canlı performanslarla, müziğin de en iyisini ve en geniş yelpazesini sunmaya çalışacağız. Eski zamanların o müdavim noktası olmak için çıkıyoruz yola" diyerek Krokodil'in yeni haliyle de iddialı olduğunu ifade ettiler. 


"SABIRSIZLANIYORUZ" 

Her yaştan kadın ve erkeğin keyifle yemek yiyeceği, eğleneceği huzurlu bir müdavim mekan yaratmak istediklerini söyleyen ortaklar" Romantik bir akşam yemeği planlarken, sabah doya doya kahvaltı mekanı ararken, öğle yemeğinde hızlı ama lezzetli ne yerim diye düşünürken, içkinizi içerken keyifle kaliteli müzik dinlemek isterken, akşam üzeri kahveyi bir dostla paylaşmak ihtiyacı varken akla gelmek istiyoruz. Bir de sabırsızlanıyoruz eski dostlarla tekrar buluşmak ve yeni genç dostlar edinmek için" dediler. 


Bursa Kent


Geri Dön