25 / 04 / 2024

Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!

Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kubilay Yıldırım: ‘’Kentsel dönüşüm projelerine’’ ağırlık veriyoruz açıklamasında bulundu. İşte Yıldırım YapıGrubu'nun tarihçesi ve projeleri...



1 Yıldırım Yapı Grubu tarihçesi hakkında biraz bilgi verir misiniz? Sektöre ne zaman giriş yaptınız?

Türkiye yapı ve inşaat sektöründe sürekli gelişim gösteren Yıldırım Yapı Grubu; köklü, dinamik ve yenilikçi yapısıyla 1972 yılında Yıldırım İnşaat adıyla sektöre giriş yaptı. 


Yıldırım Yapı Grubu kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım; 1972 yılında öncü etkin ve yenilikçi vizyonu ile Yıldırım İnşaatı kurdu. Yapılan başarılı projelerden sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Yıldırım ile beraber atak bir döneme girildi. İlk olarak 1985 yılında Yıldırım Mühendislik ve Mimarlık, 1987 yılında Kubilay İnşaat, 1995 yılında Cansu İnşaat ve Doğa Ürünleri, 2000 yılında da Eylül Aydınlatma ve İnşaat şirketleriyle büyüme hamlelerine devam edildi. 


2006 yılına gelindiğinde vizyonel bakış açısı, çağdaş yönetim anlayışı doğrultusunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Osman Yıldırım getirilmiş olup tüm bu şirketler Yıldırım Yapı Grubu çatısı altında birleştirildi. Ülke ekonomisini ve bölgenin değişen sosyo-kültürel yapısını dikkate alarak uzun yıllar edinilen tecrübe ve bilgi ile 2006 yılından beri şehrin merkezindeki dönüşüm projelerini sürdürmektedir. 


Aile dayanışmasının getirdiği güç birliği ve deneyimiyle başta inşaat ve yapı sektörü, sağlık ve aydınlatma gibi sektörlerde hizmet vermekte olan Yıldırım Yapı Grubu İstanbul’daki yeni projelerini Kuleli Evleri markasıyla yürütmekte olup şehir merkezinin avantajlarını kullanmak isteyenlerin tercih nedeni olmaya devam etmektedir.


2 Yıldırım Yapı Grubu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgileniyor mu?

Yıldırım Yapı Grubu olarak, sahip olduğumuz kaynaklarımızı müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, kaliteli yaşam alanları sunmak için kullanıyoruz.


Sadece İnşaat, Sağlık ve Aydınlatma projeleriyle değil çevre konusunda da içinde yer aldığımız topluma karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu bağlamda kaçak ve çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için ‘’Kentsel Dönüşüm Projelerine’’  ağırlık veriyoruz. Kentsel dönüşüm adı altında projeler üreten Yıldırım Yapı Grubu bugüne kadar sadece Şişli ilçesinde 475 konut üretmiştir. 2017 yılında bu sayı 650 adete çıkacaktır.


Yıldırım Yapı Grubu olarak müşterilerimize kaliteli, konforlu, estetik, sosyal ve nitelikli projelerle modern yaşam alanları sunmaya devam edeceğiz.


3 Yıldırım Yapı Grubu'nun tamamlanan projeleri hangileri?

Yeşim Apartmanı, Piramit Palas, Doğu Villaları, Cansu Petrol, Defne Apartmanı, Yıldırım Han, Piramit Villaları, Acar Villaları, Doğu Sitesi, Altınışık Apartmanı, Kubilay Sitesi, Yıldırım Apartmanı ( Mecidiyeköy Fulya,  Şişli ve Feneryolu-Kadıköy'de olmak üzere 3 tane), Kuleli Evleri Gadenya, Kuleli Evleri Akasya, Kuleli Evleri Kamelya, Yıldırım Villaları, Kuleli Evleri Sardunya, Kuleli Evleri Gürpınar, Kuleli Evleri Güzelbahçe


4 Yıldırım Yapı Grubu bünyesinde devam eden projeleriniz neler?
KULELİ EVLERİ BOMONTİ

69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan.


Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!


KULELİ EVLERİ POYRAZ II

Şişli Bomonti Bölgesinde toplam 9.920 m2 inşaat alanı içerisinde 94 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 normal ve dubleks prestijli daire.


Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!


KULELİ EVLERİ POYRAZ 1

51 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 normal ve dubleks konutlardan oluşan Poyraz 1 projesi, toplam 6.000 m2 alan üzerinde inşaa edilmiştir. 


Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!


5 Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi var mı?
KULELİ EVLERİ PİRİPAŞA:

Kuleli Evleri markası eserlerine bir yenisini daha ekliyor.1972 yılından bu yana İstanbul’un en değerli semtlerinde projeler üreten Yıldırım Yapı Grubu son yıllardaki hızlı yükselişini devam ettiriyor.Şişli Bomonti semtinde geri dönüşüm projeleri kapsamında 475 adet konutun inşaatını yürütmekte olan Yıldırım Yapı Grubu şimdi de Kuleli Evleri Piripaşa markası ile İstanbul'un en değerli semtlerinden biri olan Haliç’e taşınıyor.İki etaptan oluşan Kuleli Evler Piripaşa’nın ilk etabı 587 daire olarak planlanmaktadır. 


Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!


6 Yıldırım Yapı Grubu projelerini hayata geçirirken özellikle tercih ettiği bölgeler var mı?

1972 yılından günümüze kadar İstanbul’un en güzide semtlerinde konut,sanayi ve turizm yapıları üreten Yıldırım Yapı Grubu projelerin konumlarını seçerken özellikle Nişantaşı,Bomonti,Tarabya,Beyoğlu,Kadıköy(Bağdat caddesi) gibi İstanbul’un en gözde merkezlerini tercih etmektedir.


7 Yeni projeniz Kuleli Evleri Piripaşa hakkında bilgi verir misiniz?

KULELİ EVLERİ PİRİPAŞA:

Kuleli Evleri markası eserlerine bir yenisini daha ekliyor.1972 yılından bu yana İstanbul’un en değerli semtlerinde projeler üreten Yıldırım Yapı Grubu son yıllardaki hızlı yükselişini devam ettiriyor.Şişli Bomonti semtinde geri dönüşüm projeleri kapsamında 475 adet konutun inşaatını yürütmekte olan Yıldırım Yapı Grubu şimdi de Kuleli Evleri Piripaşa markası ile İstanbul'un en değerli semtlerinden biri olan Haliç’e taşınıyor.İki etaptan oluşan Kuleli Evleri Piripaşa’nın iki etapta toplam 1140 daire olarak planlanmaktadır.


8 Yıldırım Yapı Grubu projeleri sadece konutlardan mı oluşuyor?

1972 yılından günümüze kadar İstanbul’un en güzide semtlerinde modern projelere imza atan Yıldırım Yapı Grubu; konut,ticari alanlar, sanayi ve turizm yapıları üretmektedir.


9 Yıldırım Yapı Grubu projelerini inşa ederken nelere öncelik veriyor?

Yıldırım Yapı Grubu tüm projelerinde Çevre,İnsan,Sağlamlık,Yatırım,Kalite,Estetik,Sosyal Hayat,Lokasyon,Müşteri Memnuniyeti gibi konulara öncelik vermektedir.


10 Projelerinizde yaşam standartları açısından hangi hizmetler sağlanıyor?

Projelerini planlarken  insan odaklı,çevre dostu,sürdürülebilir,estetik gibi konulara önem veren Yıldırım Yapı Grubu; insanların ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda yapılar üretmektedir.Kapalı otopark,kameralı ve canlı güvenlik sistemi,özel tasarım mutfaklar,görüntülü intercom sistemi,Jenaratör,wi-fi,toplantı odaları,fitness center gibi özellikler tüm projelerinde standart olarak sunulmaktadır.Ayrıca projeye göre ortak karar alınarak bu standartlara ek olarak pilates,yoga stüdyoları,spa, kapalı havuz,sinema salonu gibi sosyal alanlar da yapılabilmektedir.


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön