26 / 04 / 2024

Kübist Park Residence'ta 105 bin TL'ye!

Kübist Park Residence'ta 105 bin TL'ye!

Kübist Park Residence'ta konutlar 105 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor



İstanbul'un doğa ile içiçe yaşanan yeni yerleşim alanı Beykent'in merkezinde, E5'e 100 metre, TEM otoyoluna 7 km mesafede konumlanan Kübist Projesi'nde gelecek yıl yaşam başlıyor.

İstanbul'un doğa ile içiçe yaşanan yeni yerleşim alanı Baykent'in merkezinde

Gül İnşaat tarafından 14 bin 500 metrekare alan üzerinde, 59 bin 500 metrekare inşaat alanında Kübist Park Residence hayata geçiriliyor. 

Eşsiz Marmara Denizi manzarasına sahip Kübist projesi otopark katı, 3 katlı alışveriş merkezi ve 17 katlı residence olmak üzere, toplam 21 kattan oluşuyor. Kapalı yüzme havuzu ve fitness center olmak üzere sosyal alanlar da Kübist'e renk katıyor. Alışveriş merkezi olarak inşa edilen 3 katlı bölümde toplam 148 mağaza, 17 katlı residence bölümünde ise 294 lüks konut ve 10 ofis bulunuyor. 

Kübist Park Residence, deniz manzarasına sahip konutları yeşil alanları ve bahçeleriyle de İstanbul'un güzelliğini sağlıklı ve doyasıya yaşama imkânı sunuyor. E5'e 100 metre, TEM otoyoluna 7 km mesafede konumlanan Kübist, Atatürk Havalimanı'na da 20 km uzaklıkta bulunuyor.

Ayrıcalıklı  residence hizmetleri verilecek...

Kübist Projesi'nin mimari konsepti de birçok ihtiyacı, ticari ve sosyal alanı içinde barındırıyor. Iş ve yaşam merkezinin birarada kurgulanması projede yaşayacaklar için büyük avantaj ve ayrıcalık sağlıyor. 

Yapımına Ağustos 2009'da başlayan projede Haziran 2011'de yaşam başlayacağını ifade eden Gül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gül, konutların herbirinde farklı büyüklüklerde bağımsız teraslar bulunduğunu belirtti. Gül, "Kübist Projesi'nde ayrıcalıklı residence hizmetlerinin verilecek olması da yaşamı kolaylaştırıyor ve daha konforlu hale getiriyor" dedi. 

"Konutların fiyatları 105 bin TL ile 620 bin TL arasında değişiyor"

Çetin Gül, residence bölümünde konutların büyüklüklerinin 48 metrekare ile 181 metrekare arasında değiştiğini, toplamda 294 lüks konut ve 10 ofis bulunduğunu belirtti.

Gül şunları söyledi:

"Projede 1+1`den 3+1'e kadar, farklı büyüklerde teras alternatifleriyle toplam 25 ayrı tip konut yer alıyor. 48 m2 olan terassız 1+1 daire seçeneği 105 bin TL,

181 metrekare olan 105 metrekare teraslı 3+1 daire seçeneği ise 620 bin TL. Dairelerin fiyatları 105 bin TL ile 620 bin TL arasında değişiyor. Projede ayrıca 400 araç kapasiteli, 10 bin 60 metrekare büyüklüğünde bulunan kapalı otopark alanı yaşayanların hayatını kolaylaştıracak.

Alışveriş merkezinde bulunan mağazaların fiyatları ise 4 metrekare olarak kurgulanan kiosklar 78 bin TL'den başlıyor. 130 metrekare olan en büyük mağaza ise, 1 milyon 700 bin TL'ye kadar çıkıyor. Fiyatlar mağazaların cephesi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca depoları ile birlikte 4 bin 500 metrekare'lik 6 milyon TL fiyatında market alanı bulunuyor." 

Haziran 2011'de yaşam başlayacak...

Sosyal tesiste kapalı havuz, fitness center, oyun alanı, masa tenisi, bilardo, Türk hamamı, sauna, kafe, tenis kortu, çocuk oyun alanları, çocuk parkı alanları yer alıyor.

Ağustos 2009'da inşaatına ve satışlarına başlanan projenin yüzde 40'ı satıldı. Haziran 2011'de Kübist'te yaşam başlayacak.

Gül  İnşaat hakkında ;

Gül İnşaat olarak  30 yıldır inşaat sektöründe hizmet veriyor. Bugüne kadar özellikle Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Büyükçekmece, Sinanoba bölgesinde konut üretti. İlerleyen yıllarda büyük çaplı alışveriş merkezi, residence, villa ve malikane projelerine de imza attı. 

Gül  İnşaat bugüne kadar 700 bin metrekare alışveriş merkezi, 720 villa ve 4 bin'i aşkın konut üretti. İstanbul'da lokasyonunda en geniş ve Türkiye'nin en büyük 2. alışveriş merkezi olan Capacity'nin yanı sıra perakende dünyasına kazandırılan alışveriş merkezlerinden diğerleri de Perla Vista AVM, Flyinn AVM, Metroport AVM olarak sayılabilir.

Konut alanında da birçok yeniliğe ve seçkin yaşam alanına imza atan Gül İnşaat'ın en önemli projelerinden biri İstanbul'da 2 bin dönümlük alan üzerinde kurulan Türkiye'nin en büyük ve en prestijli projelerinden birisi olan Pelican Hill Malikâneleri ve Residence Projesi. İstanbul'da denize sıfır bir yaşam sunan Rose Marine Projesi, 

Gül İnşaat, farklı büyüklüklerdeki konut tipleri, detaylarla zenginleşen konforu, şehrin içinde yarattığı farklı dünyalar ile konut sakinlerinin yaşamını değiştiren projeler gerçekleştirdi. Bunlar arasında İstanbul'un gelişen en seçkin ve en lüks semtlerinde yer alan Vista Residenza Beykent, Hilal Konakları, Costa Residenza, Trio City, Villa Mare, Alto Casa Residenza, Flyinn Residence,.Sky Port Residence yer alıyor.
 
Kübist Park Residence hakkında detaylı bilgi için:
www.kubist.net, 0212 855 23 29


Geri Dön