19 / 04 / 2024

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Bayrampaşa Özak Hayat Tepe'den ev aldı!

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Bayrampaşa Özak Hayat Tepe'den ev aldı!

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Bayrampaşa Özak Hayat Tepe'den ev aldı. Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Küçük Ağa’nın ‘Mehmetcan’ karakterini canlandıran çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi, ilk yatırımını ‘Hayat Tepe’de gerçekleştirdi.



ÖZAK GYO’nun ‘Mutluluk Mimarisi’ olarak tanımlanan üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D’nin sevilen dizilerinden ‘Küçük Ağa’nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe’de yaptı.


Gaziosmanpaşalı minik yıldız bundan böyle ailesiyle birlikte emlak sektörüne yenilikler katan Hayat Tepe projesindeki dairesinde hayatın merkezinde yaşayacak. Emir Berke Zincidi’nin adalar manzaralı 16. kattaki provence tarzda dekore edilmiş dairesinin satış sözleşmesini Annesi Sevgi ile Babası Berkant Zincidi noter huzurunda minik yıldız adına imzaladı. Hayat Tepe projesindeki kira geliri kampanyasından da yararlanacak olan minik yıldız, bir yıl boyunca ÖZAK GYO’dan her ay 3.500 TL. kira geliri de elde edecek. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir Berke’nin 18 yaşına gelince iyi bir yatırıma sahip olacağına inandığını söyledi. 


‘Hayata tepeden bakın’

“Hayata Tepeden Bakın” sloganıyla Bayrampaşa’nın en tepe noktasında konumlanan Hayat Tepe projesi, tarihi yarımada manzarasıyla da öne çıkıyor. Bayrampaşa’da alışveriş vadisi olarak bilinen önemli bir lokasyonda bulunan proje, metroya özel bir geçit ile bağlanarak ulaşımı oldukça avantajlı bir hale getirip yaşamı kolaylaştırıyor. Alışveriş merkezlerinin yanında olması, toplu ulaşıma ve anayolların kesişim noktasındaki konumu, oteller ve gösteri merkezinin yanında yer alması ile Hayat Tepe, yaşamın yeni merkezi olmaya aday.

Hayat Tepe ayrıca kapalı basketbol ve spor salonu ile yüzme havuzu, koşu parkuru, çocuk kulübü, kış bahçesi gibi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 32 bin metrekare alan üzerinde ikisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan üçgen mimari tasarımıyla 66 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen daire tipleriyle 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçenekler sunan proje, ayrıca kalitesi, artış trendi yakalayan yatırım değeri ve merkezi lokasyonu nedeniyle de ön plana çıkıyor.




Geri Dön