23 / 04 / 2024

Küçük salonlar için dekorasyon önerileri!

Küçük salonlar için dekorasyon önerileri!

Minimal tasarımlar, soft renkler, küçük ışık oyunlarıyla olduğundan daha büyük görünen bir salona sahip olmak isteyenlere bu işin ustaları birkaç öneride bulundu. İşte püf noktalar...



Evin en çok kullanılan yeri salonlar, olmasını istediğimizden daha küçük olsa da, doğru mobilya seçimi ve yerleşimle onu daha keyifli ve kullanışlı yapmak mümkün. 


Minimal tasarımlar, soft renkler, küçük ışık oyunlarıyla olduğundan daha büyük görünen bir salona sahip olmak isteyenlere bu işin ustaları birkaç öneride bulundu. 


Küçük mekanlarda en ideal koltuk tipi dar kolçaklı ve dar sırtlı olanlardır. Salonunuzda rahat hareket sağlamak ve koltuklarınızın fazla yer kaplamasını önlemek için, minimal tasarımları tercih etmeniz akıllıca olacaktır. 


Özellikle son zamanlarda çok fazla trend olan retro tasarımlar, salonlarda hem az yer kaplar hem de oldukça şık bir hava yaratır. 


Küçük salonlar için çok büyük TV ünitelerinin kullanılması tavsiye edilmiyor. Televizyonunuzun büyüklüğüne göre yapılmış küçük bir ünite ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilir. 


Küçük salonlarda kat kat, tavandan yere uzanan veya tüm duvarı boydan boya kaplayan perdeler yerine minimal çizgilerde ince tüller tercih edilmelidir. Gün ışığının evinize girmesine izin verin ve doğal ışıktan maksimum düzeyde faydalanmaya çalışın. 


Salonunuzda fazla karmaşa yaratmadan ve göz yormadan boş duvarlara açık raf sistemlerini uygulayabilirsiniz. 


Sabah






Geri Dön