23 / 04 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi 3 okul bahçesine portatif havuz kurdu!

Küçükçekmece Belediyesi 3 okul bahçesine portatif havuz kurdu!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçenin üç farklı bölgesindeki Tahsin Banguoğlu İlkokulu, Hayriye Gök İlkokulu ve Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesine portatif havuz kurdu. Havuzlarda öğrencilere yüzme eğitimi veriliyor.



Küçükçekmece Belediyesi, ilçede 3 farklı bölgedeki 3 farklı okul bahçesine kurduğu portatif yüzme havuzlarında Küçükçekmeceli çocuklara yüzme öğrenme imkanı sunuyor.


Spor alanındaki faaliyetlerine her geçen gün yenisini ekleyen Küçükçekmece Belediyesi, Küçükçekmece ilçesi gençlerini sportif zenginliği teneffüs edebilecekleri tesislerde buluşturuyor.


Hem eğlenme hem öğrenme!


7-14 yaş arası çocukların sokaklardan edinilebilecek zararlı alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çocuklara özel portatif havuzlar hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi, çocukların ücretsiz ve hijyen şartlarına uygun havuzlarda uzman eğitmenler eşliğinde yüzme dersi almasına da olanak sağlıyor.


Kayıtlar başladı!


Yaz aylarında hem serinlemek hem de sportif faaliyetlerle meşgul olmak isteyenler; Tahsin Banguoğlu İlkokulu, Hayriye Gök İlkokulu ve Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden portatif havuzlara kayıtlarını yaptırabilirler.


7 hafta boyunca sürecek etkinliğe başvurmak için gereken evraklar:


- 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi.


- Kayıt formunda ilgilisi tarafından onaylanması gereken, sağlık raporu,  veli muvafakat namesi


- Hepatit B testi ve tam idrar raporu.


Küçükçekmece Belediyesi


Geri Dön