24 / 04 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi Atakent 3’te arsa satıyor!

Küçükçekmece Belediyesi Atakent 3’te arsa satıyor!

Küçükçekmece Belediyesi Atakent 3’teki arsasını satışa çıkardı



Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tamamı belediyeye ait olan Halkalı Atakent 3’teki 4 bin 885metrekare büyüklükteki arsasını satışa çıkardı. İmar planlarında kentsel hzmet alanı olarak görünen arsa için 3milyon 419 bin 500 TL +KDV tahmini bedel belirleyen Küçükçeakmce Belediyesi geçici teminat olarak 121bin 50 TL tayin etti. İhale 16Eylül’degerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Atakent 3’te satılık hizmet alanı

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü tamamı belediyeye ait olan Halkalı Atakent 3’teki 4 bin 885metrekare büyüklükteki arsasını satışa çıkardı. İmar planlarında kentsel hizmet alanı olarak görünen arsa için 3 milyon 419 bin 500 TL + KDV tahmini bedel belirleyen Küçükçekmece Belediyesi, geçici teminat olarak 121 bin 50 TL tayin etti. İhale 16 Eylül’de gerçekleştirilecek.
Emlakkulisi

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön