23 / 04 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi'nden yeni park!

Küçükçekmece Belediyesi'nden yeni park!

Küçükçekmece Belediyesi, örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi anaokulu öğrencileri için oyun parkı kuruyor. Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alana kurulan oyun bahçesinde, 900 metrekare yeşil alan bulunuyor.




Küçükçekmece Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ederek, örnek bir projeye daha imza attı. Küçükçekmece Belediyesi anaokulu öğrencileri için oyun parkı kuruyor.


Küçükçekmece Belediyesi Anaokulu’nun yanında kurulan oyun parkı hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Çocuklarımızın iyi ve başarılı bir yetişkin olması için, çocukluklarını güzel geçirmeleri, çocukluklarına ait güzel anıları biriktirmeleri gerektiğini düşünüyorum. İyi bir çocukluk geçirmek demek aslında çocuğun özgürce istediği gibi oyun oynaması demek. Bu nedenle ilçemizde oyun parklarının hayata geçirilmesi bizim için çok önemli” dedi.


ÇOCUKLAR İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ


Yaklaşık 1500 metrekarelik bir alana kurulan oyun bahçesinde, 900 metrekare yeşil alan bulunuyor. Tamamen anaokulu çocuklarına yönelik ve doğal malzemelerden yapılan oyun alanında çocuklar için her şey düşünülmüş. Oyun alanında çocuklar çim amfi, ahşap oyun kulübeleri, çim tepe, ahşap kütükten tırmanma alanları, ağaç kabuğundan zemin alan ve tüp geçit ile keyifli dakikalar geçirerek oyuna doyacak. Oyun parkında çocuklar için hazır wc’ler de bulunuyor. Park kısa bir süre sonra hizmete açılacak. 



Küçükçekmece Belediyesi


Geri Dön