26 / 04 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi'nin 35 yıl kullandığı binanın yıkımı gerçekleşti!

Küçükçekmece Belediyesi'nin 35 yıl kullandığı binanın yıkımı gerçekleşti!

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı'da inşa edilen modern binaya taşınırken, Sefaköy'de E-5 kenarındaki emektar binanın yıkımına başlandı. Çalışanlar yıkımı hüzünle izledi. Aziz Yeniay, "35 yıllık bir hizmet vermiştir bu bina." dedi.



KÜÇÜKÇEKMECE Belediyesi 'nin 35 yıl boyunca kullandığı hizmet binası dozerler ve iş makineleriyle yerle bir edildi. Küçükçekmece Belediyesi, hizmetlerine Halkalı'da inşa edilen Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip çevre dostu yeni binasında devam edecek. Sefaköy'de E-5 kenarında bir süre önce boşaltılan emektar binanın yıkımına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları ve Belediye çalışanları katıldı. 


YERİNE MEYDAN YAPILACAK

 Kepçe ve dozerle yıkımı başlatan Başkan Aziz Yeniay, "35 yıllık bir hizmet vermiştir bu bina. 35 yılın ardından yıkımı gerçekleştiriyoruz. Belediye binası ve çevresinde, geçtiğimiz yıl başladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugün sıra binamıza geldi. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum."dedi. Yıkılan binanın yerine meydan yapılacağını sözlerine ekleyen Yeniay, meydanın çevresine ise isteğe göre otel, iş merkezi yapılabileceğini ifade etti. Aziz Yeniay çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 



Akşam


Geri Dön