19 / 04 / 2024

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat!

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisine uygun olan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunuyor.



İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy'de inşa edilen Gülpark Suit Konutları 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje 

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Sefaköy Gülpark Suits lokasyon olarak hastaneye 500 metre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre, çevre restoranlara 200 metre, Atatürk Havalimanı’na, E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Gül Yapı Gül Park Suits Evleri sosyal alanları arasında; hamam, kafeterya, yüzme havuzu, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri ve sauna mevcut. 


Küçükçekmece Gülpark Suits fiyat!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel banka kredisi ile veya firma bünyesinde 12 ay vade imkanıyla ödeniyor. 


Gül Park Suits Sefaköy adres: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Küçükçekmece Gülpark Suits satış ofisi 

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön