24 / 04 / 2024

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık!

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık!

Firma: Gül Yapı - Çebi Yapı - Liv Yapı

Proje: Gülpark Suits Sefaköy

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.



Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı tarafından hayata geçirilen  Gülpark Suits Sefaköy  15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Proje 5 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Küçükçekmece Gülpark Suits satılık konut seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlardan oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisi ile ödeniyor. 


Sefaköy Gülpark Suits Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı’na, E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, TEM’e 4.5 kilometre, hastaneye 500 metre, çevre restoranlara 200 metre, okula 400 metre mesafede bulunuyor.


Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması öngörülen Gülpark Suits Küçükçekmece'de firma bünyesinde 12 ay vade fırsatı sunuluyor. Proje 45 daire, 11 dükkan ve 1 süper marketten meydana geliyor. 


Gülpark Suits Konutları 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, yüzme havuzu, sauna, teras bahçeleri ve süs havuzları, otopark, kafeterya, mağazalar gibi sosyal olanaklara sahip.


Satış süreci devam eden Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Gül Park Suits Sefaköy adres: İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi 

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön