19 / 03 / 2024

Küçükçekmece LaVie İstanbul'da 5 bin TL peşinatla!

Küçükçekmece LaVie İstanbul'da 5 bin TL peşinatla!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

Yaşam tarzını sıcak komşuluk ilişkileri üzerine kurgulamak isteyenler için inşa edilen ‘LaVie İstanbul’ sunduğu ödeme seçenekleriyle de kolay ev sahibi olmanın yolunu açıyor.‘LaVie İstanbul’, 5 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.



“Müsaitseniz annemler bu akşam size gelecek... Bir fincan kahve alabilir miyim, bizde kalmamış...” Sıcak komşuluk ilişkilerinin bu vazgeçilmez cümlelerini özleyenler için ‘ANF Proje Ortaklığı’ tarafından ailelere özel projelendirilen ‘LaVie İstanbul’, Küçükçekmece’de yükseliyor. İnsan ilişkilerini ön planda tutan ve sıcak komşulukları özleyenler için tasarlanan ‘LaVie İstanbul’dan konut almak isteyenleri ise özel ödeme kolaylıkları bekliyor. ‘LaVie İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler üç ayrı ödeme alternatifinden birini seçiyor. İlk seçenekte 5 bin lira peşinat ve 120 ay vade, ikinci seçenekte 1.520’den başlayan taksitler ve üçüncü seçenekte ise teslime kadar ayda 1.200 TL kira desteği yer alıyor. 


2015 yılı başında inşaatına başlanan ‘LaVie İstanbul’da teslim tarihi ise 31 Aralık 2016 olarak planlanıyor. 48 metrekareden 120 metrekare büyüklüğe sahip olan daire fiyatları ise 217 bin liradan başlıyor.


Küçükçekmece LaVie İstanbul da 5 bin TL peşinatla!



109 daire, 5 ticari alan

Küçükçekmece’de kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’ 7 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 3 blokta 109 daire ve 5 ticari alandan oluşuyor. 21 adet 1+1, 73 adet 2+1 ve 15 adet de 3+1 daireden oluşan ‘LaVie İstanbul’da en dikkat çeken özelliklerden biri de çok geniş yeşil alanlara sahip olması. Yaklaşık 4 bin m2 alana sahip değişik türde çiçek, peyzaj bitkisi ve ağaç dikili ortak peyzaj alanına ek olarak; basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu da projede yer alan özellikler arasında yer alıyor.


Küçükçekmece LaVie İstanbul da 5 bin TL peşinatla!


Ulaşım konusunda da sakinlerine ciddi kolaylık sağlayan ‘LaVie İstanbul’; Sefaköy ve Halkalı’nın ortasında bulunan konumuyla Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede  ve ulaşım akslarının ortasında yer alıyor. Özel hastane ve üniversitelere 5-10 dakikalık mesafede konumlanan proje, Aykar İnşaat, NRN Yapı ve Fourhand Yapı tarafından oluşturulan ‘ANF Proje Ortaklığı’ tarafından inşa ediliyor.



Web: http://www.lavieistanbul.com/




Haber Star Gazetesi'nin Marka Konutlar ekinde şu şekilde yer aldı;


ANF Proje Ortaklığı tarafından ailelere özel projelendirilen LaVie İstanbul, Kücükcekmece'de yükseliyor. İnsan ilişkilerini ön planda tutan ve sıcak komşulukları özleyenler için tasarlanan LaVie İstanbul'dan konut almak isteyenleri ise özel ödeme kolaylıkları bekliyor. LaVie İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler üç ayrı ödeme alternatifinden birini seçiyor. İlk seçenekte 5 bin lira peşinat ve 120 ay vade, ikinci seçenekte 1.520'den başlayan taksitler ve üçüncü seçenekte ise teslime kadar ayda 1.200 TL kira desteği yer alıyor. Yılbaşında inşaatına başlanan LaVie İstanbul'da teslim tarihi ise 31 Aralık 2016 olarak planlanıyor. 48-120 metrekare arasındaki dairelerin fiyatları ise 217 bin liradan başlıyor. 


LaVie İstanbul, 7 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 3 blokta 109 daire ve 5 ticari alandan oluşuyor. 21 adet 1+1,73 adet 2+1 ve 15 adet de 3+1 daireden oluşan LaVie İstanbul'da en dikkat çeken özelliklerden biri de çok geniş yeşil alanlara sahip olması. Proje, yaklaşık 4 bin metrekarede değişik türde çiçek, peyzaj bitkisi ve ağaç dikili ortak peyzaj alanına sahip. 


Star Ek


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Aykar İnşaat, NRN Yapı ve Fourhand Yapı tarafından oluşturulan ANF Proje Ortaklığı, yaşam tarzını komşuluk ilişkileri üzerine kurgulamak isteyenler için 'LaVie İstanbul' projesini inşa etti. Ailelere özel projelendirilen 'LaVie İstanbul'5 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Küçükçekmece'de yükselen 'LaVie İstanbul', 7 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 3 blokta 109 daire ve 5 ticari alandan oluşan projede, 21 adet 1+1,73 adet 2+1 ve 15 adet de 3+1 daire yer alıyor. 'LaVie İstanbul'da en dikkat çeken özelliklerden biri de çok geniş yeşil alanlara sahip olması. Yaklaşık 4 bin metrekare alana sahip değişik türde çiçek, peyzaj bitkisi ve ağaç dikili ortak peyzaj alanına ek olarak; basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fıtness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu da projede yer alan özellikler arasında yer alıyor. Sefaköy ve Halkalı'nın ortasında bulunan konumuyla Atatürk Havalimanına 5 dakika mesafede ve ulaşım akslarının ortasında yer alan proje, özel hastane ve üniversitelere 5-10 dakikalık mesafede konumlanıyor. 


Dünya


projeye sor



Geri Dön