24 / 04 / 2024

Sefaköy'de 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sefaköy'de 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.



İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Sefaköy'de bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Ticaret ve hizmet alanı olarak ayrılan arsanın satış bedeli 10 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden:


İlçesi:Sefaköy

Mevkii: Tevfikbey Mahallesi

Pafta/Ada/ Parsel:12 pafta 9434 parsel 

Belediye Hissesi:Tam(2.101,00 metrekare)

Tahmini Bedel: 10.505,000,00 TL

Geçici Teminat (%3):315.150,00 TL

Şartname Bedeli:100,00 TL

İmar Durumu:K. Çekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planlarında Ticaret ve Hizmet Alanı

 

 

1 - Yukarıdaki nitelikleri ve muhammen bedeli belirtilen 1 (bir) adet taşınmazın ihalesi, 2886 Sayılı Yasanın 35/a maddesine göre, 10/11/2016 tarihinde saat 10:00 ’da Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Encümen salonunda yapılacaktır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin, Gerçek Kişiler; tasdikli (T.C. Kimlik numarasını içeren) Nüfus Hüviyet sureti ve aslı ibraz edilmek kaydıyla Nüfus Cüzdan fotokopisi, ikametgah belgesini, Tüzel Kişiler; idare merkezlerinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği tam temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini, vekaleten katılacaklar vekaletnamelerini, Kamu Tüzel Kişileri; tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğu belgeyi ortak katılım halinde, ortak girişim beyannamesi, Belediye Borç İlişiği Kesme yazısı, Vergi Dairesinden borcu olmadığına dair belge, geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubunun bulunduğu dosyalarını, 10/11/2016 tarihi mesai bitimine kadar, Yazı İşleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir. 

3 - İhaleye katılacaklar Geçici Teminat bedelini nakit olarak yatırmak istediklerinde, Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden alacakları tahakkuk makbuzu ile birlikte bedelini Belediyemiz veznesine yatırarak makbuzlarını temin edebilirler. Geçici Teminat bedeline ilişkin Banka Teminat Mektubu, Geçici Teminat Mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 Sayılı Yasanın 27. maddesi,  bu kanun uyarınca yayınlanmış Devlet İhale Genelgelerinde belirtilen şartları (süresiz ve limit içi olarak düzenlenecek, işin özelliği belirtilecek, Banka teyit yazısı ile birlikte getirilecektir) taşıması gerekmektedir.

4 - İhaleye katılacaklar %3 geçici teminat bedelinin ihale saatine kadar Belediyemiz veznesine yatırabilirler. 

5 - İhaleye katılıp, daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan iştirakçilerin, geçici teminat bedelleri irat kaydedilecektir.

6 - İhaleye ait şartname, 10/11/2016 tarihi ihale saatine kadar, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 100,00 TL’lik makbuz karşılığı temin edilecektir.

7 - Postadaki vaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

8 - İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

9 - Satış peşin para iledir. Satışın kesinleşmesine müteakip, yasal tebligat süresinden sonraki 15 gün içinde satış bedeli, peşin ve nakit olarak Belediye Veznesi veya hesabına ödenecektir. Taşınmazın satış bedeli üzerinden alınacak olan, her türlü katkı, damga vergisi, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir.

10 - İhale 10.11.2016 tarihinde saat 10:00’da Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılacak olup, istekliler 2886 sayılı Yasanın 37. maddesine göre hazırlayacakları teklif mektuplarını usulüne uygun olarak ihale günü ihale saatine kadar Belediye Encümeni adına Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

İlan Olunur.



Geri Dön